Overige Luma badartikelen

Zoek op deze pagina overige Luma badartikelen uit die jou en je kindje net wat meer gemak en comfort geven. Luma richt zich met haar producten op moderne ouders, die van mooie, trendy badartikelen houden en tegelijkertijd ook aan de kosten denken. Lees meer...

Praktische Luma badartikelen

Luma badartikelen die de zorg voor je kindje nog gemakkelijker maken, zijn bijvoorbeeld Luma badslangen. Dankzij een Luma badslang laat je het badje van je kindje heel snel en eenvoudig leeglopen. Dat is stukken handiger dan dat je het badje leeggooit door het om te kiepen.

Onmisbare Luma badartikelen

Een Luma manicureset is een onmisbaar onderdeel van de babyuitzet. Luma manicuresetjes bevatten schaartjes, vijltjes en nagelknippertjes. Deze manicuresetjes zijn ook leuk om weg te geven als kraamcadeau. Luma badartikelen bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop bij je thuis.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Luma Manicureset

  Met de Luma manicureset bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.
  8,64
 • Quick view

  LUMA Afvoerslang

  Met deze afvoerslang van het merk Luma kun je het water direct uit het badje laten weglopen.

  5,99

  4,69

 • Quick view

  Luma Spikkels Manicureset

  Met de Luma Spikkels Manicureset bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.

  Normale prijs: 9,99

  Special Price 9,09

3 Resultaten
Trustpilot