Overige Munchkin badartikelen

De badartikelen van Munchkin maakt het badderen met je kindje net even wat makkelijker. Je kunt je kindje met de badartikelen van Munchkin veilig badderen en verzorgen. In de productbeschrijving lees je meer over de Munckin badartikelen. Wist je ook dat je voor andere Munchkin artikelen bij Babypark terecht kunt? Neem een kijkje in ons ruime assortiment en laat je verrassen door het aanbod.

Lees meer...

Eigenschappen van de Munchkin badmat

De badartikelen van Munchkin zijn handig en maken het verzorgen en badderen van je kindje leuker en gemakkelijker. Met bijvoorbeeld de Munchkin badmat. Hiermee kan je kindje veilig staan of zitten in bad zonder uit te glijden. Door de zuignappen aan de onderkant van de Munchkin badmat blijft de Munchkin badmat erg goed liggen in bad. Het oppervlak wordt stroef en daardoor zal je kindje minder snel uitglijden.

Kwaliteit van de Munchkin badartikelen

De kwaliteit van de Munchkin badartikelen is erg goed. Dit komt door de hoogwaardige materialen waarvan de Munchkin badartikelen van gemaakt zijn. De badartikelen van Munchkin helpen bij de juiste verzorging en veiligheid van je kindje tijdens het badderen. Ook zijn de Munchkin badartikelen erg leuk om cadeau te geven aan iemand, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Bestel vandaag nog een badartikel online en profiteer van onze supersnelle bezorgservice.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Munchkin Soft Spot Badmat

    De Munchkin Soft Spot Badmat is voorzien van een antislip oppervlak zodat je kindje veilig in bad kan zitten. De zuignappen aan de onderkant zorgen er voor dat de mat stevig in het bad blijft liggen.
    21,95
1 Resultaten