Overige Naïf Badartikelen

Naïf badartikelen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vanuit het motto: Less is more. Deze producten bevatten geen ‘troep’, maar alleen gezonde, werkzame ingrediënten. Naïf badartikelen zijn ook bedoeld voor iedereen, voor elk huidtype, van baby’s tot babes. Lees meer...

Hoe het merk ontstond

Toen de jonge vaders Jochem Hes en Sjoerd Trompetter zich gingen verdiepen in babyverzorgingsartikelen, ging er een wereld voor ze open. Ze kwamen er achter dat zelfs babyverzorgingsproducten schadelijke ingrediënten bevatten. En dus namen ze het initiatief om zelf verzorgingsproducten te maken. Een nieuw merk werd geboren: Naïf.

Natuurlijke ingrediënten van Naïf badartikelen

Naïf maakt veel gebruik van ingrediënten als advocado olie, katoenzaad, zoete amandel olie, lijnzaad olie, lycosol (tomaat-extract) en tarwe proteïne. Naïf shampoo is zodanig gemaakt, dat het niet prikt in de ogen. Verder zijn alle Naif badartikelen diervriendelijk en veganistisch. Naïf badartikelen zijn dan ook een echte aanrader!Lees minder...
21 Resultaten
 • Quick view

  Naïf Hydraterende Baby Wascrème

  De Naïf Hydraterende Baby Wascrème is heerlijk voor in bad of onder de douche. De wascrème is zeepvrij en reinigt de huid op een milde wijze. De natuurlijke ingrediënten verzorgen de huid van je kindje uitstekend.
  9,95
 • Quick view

  Naïf Anti-klit Haarlotion

  De Naïf Anti-klit Haarlotion is een uitkomst tijdens het haren kammen. Dankzij de lotion gaat dit heel makkelijk en snel. De haarlotion is geschikt voor elk haartype en bevat alleen natuurlijke ingrediënten.
  12,95
 • Quick view

  Naïf Billencrème Parfumvrij

  Gebruik de Naïf Billencrème wanneer je kindje last heeft van luieruitslag. De billencrème kalmeert en helpt de huid herstellen bij luieruitslag. De natuurlijke ingrediënten reinigen en hydrateren de huid.
  12,95
 • Quick view

  Naïf Baby Balm Parfumvrij

  Met deze Naïf Baby Balm Parfumvrij houd je de huid van je kindje soepel en zacht. De balm is van nature behoorlijk vet, waardoor het heel geschikt is om te gebruiken wanneer je kindje last heeft van een droge huid.
  17,95
 • Quick view

  Naïf Milky Babyolie

  Met deze Naïf Milky Babyolie verwen je optimaal de huid van je kindje. De olie trekt snel in, ruikt heerlijk en bevat natuurlijke ingrediënten. Je kunt de babyolie voor meerdere doeleinden gebruiken.
  15,95
 • Quick view

  Naïf Milde Badolie

  Gebruik de Naïf Milde Badolie wanneer je kindje in bad gaat doen. De olie lost goed op en zorgt er voor dat het water 'zacht' wordt. Daarnaast verzorgt en beschermt de olie de huid van je kindje optimaal.
  14,95
 • Quick view

  Naïf Reinigende Baby Wasgel

  Deze Naïf Reinigende Baby Wasgel is heerlijk voor in bad of onder de douche. De wasgel is zeepvrij en reinigt de huid op een milde wijze. De natuurlijke ingrediënten verzorgen en hydrateren de huid van je kindje optimaal.
  9,95
 • Quick view

  Naïf Happy Doucheschuim

  Deze Naïf Happy Doucheschuim is perfect voor in bad. Het doucheschuim zorgt voor zachte bubbels en heeft een heerlijke geur. De natuurlijke ingrediënten verzorgen en hydrateren de huid van je kindje optimaal.
  9,95
 • Quick view

  Naïf Ontspannende Zwangerschapsolie

  De Naïf Ontspannende Zwangerschapsolie verzorgt en hydrateert de huid tijdens de zwangerschap. De heerlijk ruikende huidolie bestaat uit natuurlijke ingrediënten en is vrij van parabenen, silicone en minerale oliën.

  19,95

  13,97

 • Quick view

  Naïf Verzachtende Baby Bodylotion

  Met deze Naïf Verzachtende Baby Bodylotion verwen je optimaal de huid van je kindje. Je kunt de bodylotion elke dag gebruiken! De bodylotion is geschikt voor het hele lichaam en bevat natuurlijke ingrediënten.
  14,95
 • Quick view

  Naïf Bundel Shampoo En Wasgel

  Met deze Naïf Bundel Shampoo En Wasgel wordt douchen en badderen een feestje! De babyshampoo en wasgel zijn geschikt voor elk haar- en huidtype en bevatten natuurlijke ingrediënten vrij van schadelijke stoffen.

  17,50

  15,99

 • Quick view

  Naïf Navulverpakking Reinigende Wasgel Voor Baby & Kind 500 ml

  Met de Naïf Navulverpakking Reinigende Wasgel Voor Baby & Kind 500 ml vul je jouw lege flacon eenvoudig bij. Hiermee bespaar je een hoop plastic en draag je bij aan een beter milieu. De wasgel is zeepvrij.
  16,99
 • Quick view

  Naïf Bruisende Badtabletten

  Gooi één van de acht Naïf Bruisende Badtabletten in het water en laat het heerlijk bruisen. Zo wordt badtijd echt een feestje! De natuurlijke ingrediënten verzorgen en hydrateren de huid van je kindje optimaal.
  9,95
 • Quick view

  Naïf Navulverpakking Voedende Shampoo Voor Baby & Kids 500 ml

  Met de Naïf Navulverpakking Voedende Shampoo Voor Baby & Kids 500 ml vul je eenvoudig je shampoofles bij. Zo bespaar je plastic en draag je je steentje bij aan een beter milieu. De shampoo prikt niet in de ogen.
  16,99
 • Quick view

  Naïf Vette Baby Crème

  Deze Naïf Vette Baby Crème is een uitkomst wanneer je kindje last heeft van droge plekjes, eczeem, rode plekjes en bultjes. De verzorgende crème bevat alleen natuurlijke ingrediënten en is lekker vettig.
  14,95
 • Quick view

  Naïf Voedende Baby Shampoo

  Met deze Naïf Voedende Baby Shampoo wordt haren wassen een feestje! De babyshampoo is geschikt voor elk haartype en bevat natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is de shampoo ook heerlijk zacht voor de hoofdhuid.
  9,95
 • Quick view

  Naïf Kalmerende Zwangerschapsbalm

  De Naïf Kalmerende Zwangerschapsbalm verzorgt, hydrateert en herstelt de huid tijdens de zwangerschap. De balsem bestaat uit natuurlijke ingrediënten en is vrij van parabenen, silicone en minerale oliën.
  17,95
 • Quick view

  Naïf Reinigende Wasgel Voor Baby & Kind 500 ml

  Deze Naïf Reinigende Wasgel Voor Baby & Kind 500 ml is heerlijk om je kindje mee te wassen. De wasgel is zeepvrij en reinigt de huid uitstekend. De natuurlijke ingrediënten verzorgen de huid van je kindje optimaal.
  19,99
 • Quick view

  Naïf Badschuim

  Deze Naïf Badschuim is perfect voor in bad. Het badschuim zorgt voor zachte bubbels en heeft een heerlijke geur. De natuurlijke ingrediënten verzorgen en hydrateren de huid van je kindje optimaal.
  13,95
 • Quick view

  Naïf Magical Mom Set

  De Naïf Magical Mom Set verzorgt, hydrateert, ontspant en herstelt de huid tijdens de zwangerschap. De set van Naïf bestaat uit 2 natuurlijke producten die vrij zijn van parabenen, silicone en minerale oliën.
  34,95
 • Quick view

  Naïf Voedende Shampoo Voor Baby & Kids 500 ml

  Met de Naïf Voedende Shampoo Voor Baby & Kids 500 ml wordt haren wassen een feest! De babyshampoo is geschikt voor elk haartype en bevat natuurlijke ingrediënten. Verder is de shampoo ook zacht voor de hoofdhuid.
  19,99
21 Resultaten
Trustpilot