Overige Sebra badartikelen

Met de verzorgende badartikelen van Sebra kun je je kindje extra goed verzorgen tijdens en na het badderen. Ontdek de badartikelen van Sebra gemakkelijk op Babypark.nl en vind wat bij je kindje past. In de productbeschrijvingen van de Sebra artikelen lees je meer info over het desbetreffende product. De collectie van Sebra is eenvoudig online te bestellen.

Lees meer...

Handigheid van de Sebra badartikelen

Met de badartikelen van Sebra kun je je kindje extra goed verzorgen. Bijvoorbeeld met een lekkere shampoo, badolie of crème. Door badolie te gebruiken tijdens het wassen van je kindje wordt het water heerlijk zacht. Wanneer je kindje uit bad komt kun je je kindje insmeren met de Sebra Mulit-Relief crème, dit zorg voor extra verzorging van het huidje van je kindje. De Sebra artikelen zijn met veel zorg ontwikkeld, want natuurlijk wil je alleen het beste voor de verzorging van je kindje.

Eigenschappen van de Sebra badartikelen

De badartikelen van Sebra zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor is ook de kwaliteit erg goed. Je kunt de producten van Sebra veilig gebruiken tijdens het badderen van je kindje. Er worden geen geur- en kleurstoffen gebruikt in de verzorgende badartikelen van Sebra. Ook zijn de badartikelen van Sebra erg leuk om cadeau te geven aan iemand, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten. Bovendien wordt jouw bestelling altijd zo snel mogelijk verzonden.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Sebra Multi-Relief Cream

    Tijdens koude dagen komt de Sebra Multi-Relief Cream goed van pas! Dankzij de crème worden droge, pijnlijke of schrale plekjes voorkomen en extra beschermd. De crème bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten.
    14,95
1 Resultaten