boxkleed, boxkleed baby

Little Dutch boxkleden

Maak jouw kinderbox compleet met een Little Dutch boxkleed. Little Dutch ontwerpt en maakt de allerleukste boxkleden voor jouw kindje. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod aan.

Lees meer...

Over Little Dutch

Little Dutch brengt kleurrijke baby- en kinderaccessoires op de markt die je perfect met elkaar combineert. In de ontwerpen komt de liefde en de passie van de ontwerpers voor mooie en goede duidelijk terug. Little Dutch geeft de producten met opzet tijdloze kleuren en dessins, zodat je nooit op de ontwerpen uitgekeken raakt. Daarnaast gebruikt Little Dutch duurzame en comfortabele materialen.

Bestel online

Winkelen bij Babypark doe je eenvoudig online. Snuffel eens uitgebreid rond op deze pagina en laat je verrassen door alle mooie en functionele ontwerpen. Bestel vandaag nog jouw favoriete Little Dutch boxkleed via onze webshop!

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Little Dutch Little Goose Boxkleed 80 x 100 cm zorgt ervoor dat de box een comfortabel plekje wordt voor je kindje. Het zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in vrijwel iedere box.

  59,95

  41,97

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Little Dutch Sailors Bay Boxkleed 80 x 100 cm zorgt ervoor dat de box een comfortabel plekje wordt voor je kindje. Het zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in vrijwel iedere box.

  59,95

  41,99

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Little Dutch Flowers & Butterflies Boxkleed 80 x 100 cm zorgt ervoor dat de box een comfortabel plekje wordt voor je kindje. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in vrijwel iedere box.

  59,95

  41,97

 • Quick view

  Little Dutch Pure Boxkleed

  Wie wil er nou niet een hip boxkleed in de woonkamer? Dit Little Dutch Pure Boxkleed is zeer stijlvol en kan perfect gecombineerd worden met elk interieur. Daarbij voelt het boxkleed erg comfortabel aan.
  48,97
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Boxkleed 75 x 95 cm

  Het Little Dutch Little Goose Boxkleed 75 x 95 cm zorgt ervoor dat de box een comfortabel plekje wordt voor je kindje. Het zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in vrijwel iedere box.
  73,95
5 Resultaten
Trustpilot