16 Resultaten
 • Quick view

  Life Time Kledingkast Draaideur 1 Deurs

  De Life Time Kledingkast Draaideur 1 Deurs is een kast met een praktische indeling. Het beschikt over een draaideur en kan aan de linker-en rechterzijde gemonteerd worden. Vervaardigd van kwalitatief grenen.
  517,-
 • Quick view

  Life Time Kledingkast Draaideur 2 Deurs Whitewash

  De Life Time Kledingkast Draaideur 2 Deurs Whitewash is een kast met een praktische indeling. Het beschikt over een draaideur en kan aan de linker-en rechterzijde gemonteerd worden. Vervaardigd van kwalitatief grenen.
  769,-
 • Quick view

  Life Time Kledingkast Vouwdeur 1 Deurs

  De Life Time Kledingkast Vouwdeur 1 Deurs is een kast met een praktische indeling. Het beschikt over een vouwdeur en kan aan de linker-en rechterzijde gemonteerd worden. Vervaardigd van kwalitatief grenen.
  531,-
 • Quick view

  Life Time Kledingkast Vouwdeur 2 Deurs

  De Life Time Kledingkast Vouwdeur 2 Deurs is een kast met een praktische indeling. Het beschikt over een vouwdeur en kan aan de linker-en rechterzijde gemonteerd worden. Vervaardigd van kwalitatief grenen.
  798,-
 • Quick view

  Life Time Boekenkast 1-Vak

  De Life Time Boekenkast 1-Vak biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  141,-
 • Quick view

  Life Time Boekenkast 2-Vaks

  De Life Time Boekenkast 2-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  189,-
 • Quick view

  Life Time Boekenkast 3-Vaks

  De Life Time Boekenkast 3-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  242,-
 • Quick view

  Life Time Boekenkast 4-Vaks

  De Life Time Boekenkast 4-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  299,-
 • Quick view

  Life Time Boekenkast 5-Vaks

  De Life Time Boekenkast 5-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  367,-
 • Quick view

  Life Time Hoekkast Met Draaideuren

  Met de Life Time Hoekkast Met Draaideuren zal je de ruimte maximaal benutten. De hoekkast is voorzien van een hanggedeelte en een leggedeelte. De kast wordt geleverd exclusief handgrepen.
  1.261,-
 • Quick view

  Life Time Nachtkastje Met Lade

  Het Life Time Nachtkastje Met Lade is een praktisch kastje wat handig is om naast een laag bed te zetten. Het wordt geleverd exclusief handgreep, deze dien je er los bij te bestellen.
  123,-
 • Quick view

  Life Time Handgreep Ovaal Aluminium

  De Life Time Handgreep Ovaal heeft een eenvoudig design en past op alle meubels van Life Time. De ovale handgreep is gemaakt van kwalitatief grenenhout wat niet gauw stuk gaat.
  8,-
 • Quick view

  Life Time Handgreep Stroomlijn

  De Life Time Handgreep Stroomlijn is een rond aflopend en origineel handvat wat fijn in de hand ligt. De handgreep is gemaakt van metaal en past op vrijwel alle meubels van Life Time.
  6,-
 • Quick view

  Life Time Handgreep Robuust

  Dit is een robuuste handgreep van Life Time welke bestemd is voor de laden en deuren van dit betreffende merk.
  6,-
 • Quick view

  Life Time Tussenwand Kastdeel 100 cm

  De Life Time Tussenwand Kastdeel 100 cm maakt een scheiding in een kastwand van 100 cm naar 50 cm aan beide zijden. De ene kant kan dan gevuld worden met legplanken en de andere kant met hanggedeelte.
  94,-
 • Quick view

  Life Time Handgreep Ovaal

  De Life Time Handgreep Ovaal heeft een eenvoudig design en past op alle meubels van Life Time. De ovale handgreep is gemaakt van kwalitatief grenenhout wat niet gauw stuk gaat.
  4,-
16 Resultaten