24 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 1-Vak

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 1-Vak biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  168,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 2-Vaks

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 2-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  225,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 3-Vaks

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 3-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  288,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 4-Vaks

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 4-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  353,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 5-Vaks

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 5-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  435,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Nachtkastje Met Lade

  Het LIFETIME Kidsrooms Nachtkastje Met Lade is een praktisch kastje wat handig is om naast een laag bed te zetten. Het wordt geleverd exclusief handgreep, deze dien je er los bij te bestellen.
  147,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Handgreep Ovaal Aluminium

  De LIFETIME Kidsrooms Handgreep Ovaal heeft een eenvoudig design en past op alle meubels van LIFETIME Kidsrooms. De ovale handgreep is gemaakt van kwalitatief grenenhout wat niet gauw stuk gaat.
  8,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kledingkast Draaideur 3-Deurs Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Kledingkast Draaideur 3-Deurs Wit Gelakt is een kast met een praktische indeling. Het beschikt over een draaideur en kan aan de linker-en rechterzijde gemonteerd worden. Vervaardigd van kwalitatief grenen.
  1.747,-
 • Quick view

  Life Time Handgreep Ovaal RVS

  De Life Time Handgreep Ovaal RVS heeft een eenvoudig design en past op alle meubels van Life Time. De ovale handgreep is gemaakt van kwalitatief grenenhout wat niet gauw stuk gaat.
  8,-
 • Quick view

  Life Time Handgreep Square

  De Life Time Handgreep Square heeft een eenvoudig design en past op alle meubels van Life Time. De ovale handgreep is gemaakt van kwalitatief grenenhout wat niet gauw stuk gaat.
  8,-
 • Quick view

  Life Time Handgreep Smile

  De Life Time Handgreep Smile heeft een eenvoudig design en past op alle meubels van Life Time. De ovale handgreep is gemaakt van kwalitatief grenenhout wat niet gauw stuk gaat.
  8,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kledingkast Draaideur 2-Deurs

  De LIFETIME Kidsrooms Kledingkast Draaideur 2-Deurs is een kast met een praktische indeling. Het beschikt over een draaideur en kan aan de linker-en rechterzijde gemonteerd worden. Vervaardigd van kwalitatief grenen.
  1.183,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast Met Planken

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast Met Planken is eenvoudig te monteren en is perfect te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms. De boekenkast is gemaakt van hoogwaardig berk en MDF materiaal.
  168,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenplank Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenplank Wit Gelakt is gemaakt van hoogwaardig grenen / MDF materiaal. Verder is de boekenplank eenvoudig aan de muur te bevestigen. Daarnaast is de boekenplank praktisch in gebruik.
  97,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Legplank Voor Hoogslaper Whitewash

  De LIFETIME Kidsrooms Legplank Voor Hoogslaper Whitewash is een legplank die gebruikt kan worden als boekenplank of om leuke decoratie op te zetten onder de hoogslaper. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  88,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kastelement 4-Deurs

  Het LIFETIME Kidsrooms Kastelement 4-Deurs is praktisch in gebruik. Het kastelement is perfect te combineren met andere producten van Flexa Classic. Het kastelement is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  1.218,-

  1.106,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kast Play & Store Whitewash

  De LIFETIME Kidsrooms Kast Play & Store Whitewash beschikt over voldoende opbergruimte en is in allerlei verschillende combinaties op te bouwen. Verder is de kast multifunctioneel en praktisch in gebruik.
  890,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kledingkast 3-Deurs Whitewash

  De LIFETIME Kidsrooms Kledingkast 3-Deurs Whitewash is een kast met een praktische indeling en beschikt voldoende opbergruimte. Verder is de kast gemaakt van hoogwaardig MDF en massief grenen materiaal.
  1.620,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kledingkast Deur Whitewash 50 cm

  De LIFETIME Kidsrooms Kledingkast Deur Whitewash 50 cm is standaard voorzien van soft close scharnieren. Verder is de kast gemaakt van hoogwaardig grenen / MDF materiaal. Verder is de deur praktisch in gebruik.
  143,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Beugel Voor Rechte En Schuine Ladder

  De LIFETIME Kidsrooms Beugel Voor Rechte En Schuine Ladder is geschikt voor de Lifetime play en hoogslapers met ladder. Daarnaast is de beugel gemaakt van hoogwaardig materiaal en is praktisch in gebruik.
  36,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Handgreep Ovaal

  De LIFETIME Kidsrooms Handgreep Ovaal heeft een eenvoudig design en past op alle meubels van LIFETIME Kidsrooms. De ovale handgreep is gemaakt van kwalitatief grenenhout wat niet gauw stuk gaat.
  6,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Tussenwand Kastdeel 100 cm

  De LIFETIME Kidsrooms Tussenwand Kastdeel 100 cm maakt een scheiding in een kastwand van 100 cm naar 50 cm aan beide zijden. De ene kant kan dan gevuld worden met legplanken en de andere kant met hanggedeelte.
  111,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Handgreep Vilt

  De LIFETIME Kidsrooms Handgreep Vilt is een mooie handgreep die ieder meubel een een mooie uitstraling geeft. De handgreep kan zowel recht als een lus bevestigd worden. Een handgreep met een eenvoudige montage.
  8,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoekkast Met Draaideuren

  De LIFETIME Kidsrooms Hoekkast Met Draaideuren is een handige kast wat precies in een hoek van een kamer past. Het beschikt over veel opbergruimte en twee draaideuren welke exclusief handgrepen geleverd worden.
  1.117,-
24 Resultaten
Trustpilot