Handkolf

Voor het kolven van moedermelk hebben we verschillende handige opties in ons borstkolven assortiment opgenomen. Je vindt er zowel handkolven als elektrische kolven. Stuk voor stuk zorgen ze voor een comfortabele manier van kolven. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je er ook niet teveel voor. Zou je het binnen twee weken na aanschaf toch nog ergens goedkoper vinden dan betalen we het verschil terug. Kies bijvoorbeeld voor een handige handkolf, we hebben handkolven in verschillende prijssegmenten. Bekijk ons assortiment voor de handkolf die beste aansluit bij jouw wensen en budget.

Lees meer...

Assortiment handkolven

In ons assortiment vind je verschillende handkolven, allemaal van A-merken. Zo hebben we zelfs een handkolf dat het zuigritme van jouw kindje simuleert. Een baby zuigt in het begin snel om de toeschietreflex te stimuleren zodat de melkstroom op gang komt. Wanneer de melk de weg naar de mond heeft gevonden, gaat de baby over tot het langzamer zuigen. Zo gaat het kolven nog sneller en door de draaibare handgreep ook comfortabeler. Je kunt zo namelijk in iedere positie comfortabel kolven en hoeft daarvoor niet voorover te leunen. In andere handkolven is een warm aanvoelend massagekussen aangebracht om de toeschietreflex te stimuleren. We hebben ook een voordelige optie die door de draaibare hendel geschikt is voor recht- en linkshandigen. Door de aanschaf van een extra kit kun je er een elektrische kolf van maken.

Bestellen handkolven

Je kunt morgen al de handkolf in huis hebben wanneer je op een werkdag voor 20:00 uur bestelt. Indien op voorraad wordt de handkolf dan nog dezelfde dag verzonden. In de regel heb je het dan de volgende dag al in huis. Elke handkolf wordt ook gratis verzonden omdat de bestelwaarde boven de 20 euro ligt. Je kunt ook naar een van onze 10 megastores komen om de handkolvers en natuurlijk ook meteen de rest van ons assortiment te bekijken. Je vindt de adresgegevens en openingstijden op onze website.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Elvie Curve Borstkolf

  Met de Elvie Curve Borstkolf is het eenvoudig om melk af te kolven. De borstkolf past in je bh, zo houd je zelf je handen vrij. De buidel is gemaakt van siliconen, waardoor de kolf aansluit op elke borst.

  39,99

  34,99

 • Quick view

  Hegen Handkolf Module

  De Hegen Handkolf Module past op iedere Hegen drinkfles (niet meegeleverd) en is een efficiënte kolf waarmee je handmatig kan kolven. Je bepaalt zelf het tempo en het universele borstschild is geschikt 24 mm t/m 27 mm.
  39,95
 • Quick view

  Dr. Brown's Handkolf

  De Dr. Brown's Handkolf is een praktisch en efficiënte kolf waarmee je handmatig kan kolven. De handkolf wordt geleverd met een brede halsfles 150 ml, fase 1 speen en 1 afsluitdop. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  52,49

  49,99

3 Resultaten
Trustpilot