Oefenbeker

Om jouw kindje te leren drinken uit een beker, kun je via Babypark oefenbekers voor de baby bestellen. Deze oefenbeker is geschikt voor kinderhanden en wordt vaak uitgevoerd met grote handvatten en antilekventieltjes. Omdat jouw kindje het plastic/kunststof vaak aan de mond heeft, is het belangrijk dat het geen schadelijke stoffen bevat zoals BPA. BPA is de afkorting van de chemische stof Bisfenol A; een stof om plastic/kunststof flexibel te maken. Het kan hormoon verstorend werken en kan in verschillende artikelen zitten zelfs in kranten (inkt). De stof vormt uiteraard een groter probleem wanneer het in een plastic flesjes zit bijvoorbeeld omdat de kans dan groter is dat je het binnenkrijgt. Nu is dat niet direct heel schadelijk maar voor met name zwangere vrouwen, baby’s en jonge kinderen kan de stof wel schadelijk zijn. Sinds 1 juni 2011 mag de stof daarom ook niet meer gebruikt worden in babyflessen die in de Europa verkocht worden. Als Europa’s grootste en voordeligste babywinkel zijn onze oefenbekers dan ook BPA-vrij.

Lees meer...

Assortiment baby oefenbeker

In ons assortiment vind je oefenbekers van o.a. het merk Munchin. Deze bekers zijn in verschillende heldere kleuren verkrijgbaar in 207ml. Door de grote oren is de beker erg handzaam voor jouw kindje. Ook kun je de beker eenvoudig schoonmaken en is het vaatwas bestendig. Doordat het lekvrij is af te sluiten, wordt de kans op morsen flink vermindert en kan jouw kindje dus rustig wennen aan het gebruik van een bekertje. De baby oefenbeker is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Kies de gewenste kleur en bestel.

Bestellen oefenbeker baby

De oefenbeker op een werkdag voor 20:00 uur besteld, betekent dat het dezelfde dag nog wordt verzonden. Bestel je naast de beker ook nog andere artikelen en zorgt dat voor een bestelwaarde van 20 euro of meer dan is de verzending gratis. Je kunt het assortiment ook in een van onze 10 megastores in Nederland bekijken.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Nijntje Rietjesbeker

  Deze Nijntje Rietjesbeker is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De handige rietjesbeker is gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.

  Normale prijs: 4,99

  Special Price 3,99

 • Quick view

  Nijntje 360º Beker Met Handvat

  De Nijntje 360º Beker Met Handvat is een handige beker die de overgang van fles naar beker eenvoudiger maakt. De stijlvolle beker is gemaakt van BPA vrij materiaal en te gebruiken vanaf ongeveer 6 maanden.

  Normale prijs: 9,99

  Special Price 7,99

 • Quick view

  Munchkin Color Changing 360° Beker 266 ml

  Met de Munchkin Color Changing 360° Beker 266 ml is knoeien vanaf nu verleden tijd. Door de beker te vullen met een koel drankje verandert de beker van kleur. Verder is de beker gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  12,95
 • Quick view

  Difrax Antilekbeker 360 Graden

  De Difrax Antilekbeker 360 Graden is een fijne drinkbeker voor je kindje. Deze beker is ideaal als tussenstap voordat je kindje uit een open beker gaat drinken. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 10,99

  Special Price 8,79

 • Quick view

  Hegen Oefenbeker 360º

  De Hegen Oefenbeker 360º is een handige beker die de overgang van fles naar beker eenvoudiger maakt. De beker is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken vanaf 6 maanden. Geschikt voor de vaatwasser.
  24,95
 • Quick view

  Hegen Oefenbekerdeksel 360º

  Deze Hegen Oefenbekerdeksel 360º is een musthave wanneer je al een Hegen Oefenbeker in huis hebt. Het beschikt over een PCTO™ systeem en is gemaakt van duurzaam materiaal. Geschikt voor in de vaatwasser.
  14,95
 • Quick view

  Munchkin 360° Oefenbeker 207 ml

  Ben je opzoek naar een praktische beker voor jou kleine dreumes? De Munchkin 360° Oefenbeker is een fijne handzame beker om je kindje kennis te laten maken met het drinken uit een 'gewone' beker.
  9,56
 • Quick view

  Munchkin 360° Beker 296 ml

  Met de Munchkin 360° Beker is vanaf nu knoeien verleden tijd. Door de nauwsluitende bekerrand kan je kindje zonder te knoeien zijn beker leegdrinken. De beker is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  10,36
 • Quick view

  Dr. Brown's Eerste Rietjesbeker 270 ml

  Deze handige Dr. Brown's Eerste Rietjesbeker 270 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De rietjesbeker is gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal en geschikt voor in de vaatwasser.

  10,99

  10,95

 • Quick view

  Munchkin Miracle 360° Sippy Cup

  Met de Munchkin Miracle 360° Sippy Cup is knoeien verleden tijd! De handige 360° deksel sluit automatisch als je kindje klaar is met drinken. Verder is de drinkbeker eenvoudig te reinigen na gebruik.
  11,96
 • Quick view

  Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Aqua

  De Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Aqua is een handige beker wat de overgang van fles naar beker klein maakt. Gemaakt van BPA vrij materiaal en heeft een ergonomische vorm. Het is te gebruiken vanaf 6 maanden.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Munchkin Miracle 360° Personalised Drinkbeker

  De Munchkin Miracle 360° Personalised Drinkbeker is dubbelwandig en is voorzien van een isolerende functie. Zo blijven de drankje van je kindje langer koel én warm. De beker is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  16,99
 • Quick view

  Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Grijs

  De Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Grijs is een handige beker wat de overgang van fles naar beker klein maakt. Gemaakt van BPA vrij materiaal en heeft een ergonomische vorm. Het is te gebruiken vanaf 6 maanden.

  12,99

  9,79

 • Quick view

  Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Roze

  De Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Roze is een handige beker wat de overgang van fles naar beker klein maakt. Gemaakt van BPA vrij materiaal en heeft een ergonomische vorm. Het is te gebruiken vanaf 6 maanden.
  12,99
14 Resultaten
Trustpilot