Tuitbeker

De oude vertrouwde tuitbeker voor de baby is een klassieker en ook volop aanwezig in het assortiment van Babypark. We hebben tuitbekertjes die te gebruiken zijn vanaf 4 maanden. Zo kan jouw kindje de eerste stapjes zetten op weg naar zelfstandig drinken uit een gewone beker. Sommige van de tuitbekers zijn ook zonder deksel te gebruiken omdat ze zijn gemaakt voor kleine handjes. Zo kan jouw kindje na het gebruik van de deksel met tuit ook de beker zonder deksel gebruiken. De tuitbekers uit ons assortiment zijn van hoge kwaliteit maar zijn te bestellen tegen scherpe prijzen door onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment tuitbeker baby

De tuitbekers zijn ideaal om jouw kindje zelfstandig te leren drinken. Sommige tuitbekertjes hebben grote handvatten die het eenvoudiger maken voor jouw kindje om de beker goed vast te houden. Door het tuitje komt alleen drinken wanneer jouw kindje ook drinkt zodat de kans op morsen beperkt blijft. Naast kunststof (BPA-vrij) bieden we ook tuitbekers voor de baby van 100% melanine. Net als de kunststof variant zijn die te gebruiken in de vaatwasser. Ze zijn echter niet geschikt voor gebruik in de magnetron. We hebben deze bekers in verschillende uitvoeringen waaronder eentje met een leuke dino-print.

Bestellen tuitbeker baby

Bestel het gewenste baby tuitbekertje en kijk ook zeker wat we allemaal nog meer in ons assortiment hebben. Wanneer jouw bestelling een bestelwaarde heeft van 20 euro of meer dan verzenden we gratis. Door de bestelling voor 20:00 uur te plaatsen op een werkdag, zorg je er voor dat wij het nog dezelfde dag kunnen verzenden. Wil je ons assortiment liever met eigen ogen komen bekijken dan kan dat in een van onze 10 megastores die verspreid staan door heel Nederland. Je vindt de adresgegeven en openingstijden van een megastore in jouw regio op onze website. In de megastore werkt ook een team productspecialisten dat je graag verder helpt.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Difrax Tuitbeker Zachte Tuit 9+ Mnd

  De Difrax Tuitbeker Zachte Tuit 9+ Mnd is een fijne drinkbeker voor je kindje. Deze tuitbeker is ideaal als eerste stap in de overgang van een flesje naar een beker. De stijlvolle tuitbeker is BPA-vrij.

  9,99

  7,49

 • Quick view

  Laessig Little Chums Sippy Cup

  Deze Laessig Little Chums Sippy Cup is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. Met een leuke print op de voorzijde maakt het tot een vrolijke beker.
  13,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Beker Dog

  Deze Laessig Little Chums Beker Dog is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. De leuke print op de voorzijde zorgt voor een vrolijke beker.
  5,95
 • Quick view

  Smallstuff Butterfly & Co. Tuitbeker

  Met deze stijlvolle Smallstuff Butterfly & Co. Tuitbeker leert jouw kindje hoe hij of zij uit een beker moet drinken. De drinkbeker beschikt over twee handvatten voor meer grip en is geschikt voor in de vaatwasser.
  8,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Beker Cat

  Deze Laessig Little Chums Beker Cat is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. De leuke print op de voorzijde zorgt voor een vrolijke beker.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Cellulose Uni Beker

  Deze Laessig Cellulose Uni Beker Powder Pink wordt geleverd inclusief tuitdeksel. Verder beschikt de beker over een antislipring aan de onderkant van de tuitbeker. Vaatwasmachine- en magnetron bestendig.

  Normale prijs: 8,95

  Special Price 6,95

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Rainbow Tuitbeker Blue

  Met deze Cam Cam Copenhagen Rainbow Tuitbeker Blue leert jouw kindje hoe hij/zij uit een beker moet drinken. De vrolijke drinkbeker beschikt over een handvat voor meer grip en kan na gebruik in de vaatwasser.
  24,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Flower Tuitbeker Rose

  Met deze Cam Cam Copenhagen Flower Tuitbeker Rose leert jouw kindje hoe hij/zij uit een beker moet drinken. De vrolijke drinkbeker beschikt over een handvat voor meer grip en kan na gebruik in de vaatwasser.
  24,-
 • Quick view

  Laessig Little Chums Beker Mouse

  Deze Laessig Little Chums Beker Mouse is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. De leuke print op de voorzijde zorgt voor een vrolijke beker.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Beker Blue

  Deze Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Beker Blue is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. De leuke print op de voorzijde zorgt voor een vrolijke beker.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Cellulose Little Forest Beker

  Deze Laessig Cellulose Little Forest Beker wordt geleverd inclusief tuitdeksel. Verder beschikt de beker over een antislipring aan de onderkant van de tuitbeker. Vaatwasmachine- en magnetron bestendig.

  8,95

  7,61

 • Quick view

  Laessig Little Water Beker Swan

  Deze Laessig Little Water Beker Swan is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. De leuke print op de voorzijde zorgt voor een vrolijke beker.
  8,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Beker

  Deze Laessig Garden Explorer Beker is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. De leuke print op de voorzijde zorgt voor een vrolijke beker.
  7,95
 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo Elphee Tuitbeker

  Met de Done By Deer Peekaboo Elphee Tuitbeker leert jouw kindje hoe hij/zij uit een beker moet drinken. De vrolijke drinkbeker beschikt over twee handvatten voor meer grip en kan na gebruik in de vaatwasser.

  Normale prijs: 16,95

  Special Price 14,41

 • Quick view

  Laessig Little Water Beker Whale

  Deze Laessig Little Water Beker Whale is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. De leuke print op de voorzijde zorgt voor een vrolijke beker.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Beker Naturel

  Deze Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Beker Naturel is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. De leuke print op de voorzijde zorgt voor een vrolijke beker.
  6,99
 • Quick view

  Sebra Wildlife Tuitbeker

  Met deze Sebra Wildlife Tuitbeker leert jouw kindje hoe hij of zij uit een beker moet drinken. De drinkbeker beschikt over een stijlvol ontwerp met dieren en is geschikt voor in de vaatwasser.
  8,95
 • Quick view

  OXO Tot Transitions Zachte Tuitbeker

  Door de zachte tuit en de slipvrije handgrepen kan je kindje zelfstandig uit de lekvrije OXO Tot Transitions Zachte Tuitbeker drinken zonder te knoeien. De beker is geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 4 maanden.
  13,95
18 Resultaten
Trustpilot