Lodger babykleding accessoires

Lodger babykleding accessoires maken in veel gevallen het outfit van je kindje helemaal compleet. Ons aanbod Lodger babykleding accessoires kan per keer variëren. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod aan. Kijk snel verder op deze pagina voor de babykleding accessoires van Lodger die jij niet mag missen!

Lees meer...

Krabwantjes van Lodger

Een voorbeeld van Lodger babykleding accessoires zijn krabwantjes van Lodger. Pasgeboren baby’s maaien ongecontroleerd met hun armpjes, waarbij ze zichzelf soms per ongeluk krabben. Krabwantjes van Lodger zijn een ideale oplossing. Deze zorgen ervoor dat je kindje zich niet per ongeluk kan krabben. Meestal hebben wij meerdere krabwantjes van Lodger in ons assortiment, in allerlei eigentijdse tinten. Je kunt dus zelf kiezen welke tint je het beste bij de kleertjes van je kindje vindt passen. Krabwantjes van Loger zijn vaak prima uit te wassen in de wasmachine. Meer informatie vind je in de productbeschrijvingen op deze pagina.

Over Lodger

Lodger maakt al zo’n twintig jaar innovatieve en originele producten die het leven van baby’s en hun ouders of verzorgers nog gemakkelijker maken. Het doel van Lodger is om slimme babyproducten te maken die zich onderscheiden door eigenzinnige ontwerpen, een goede kwaliteit en meerdere gebruiksmogelijkheden. Babykleding accessoires van Lodger zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit te veel betaalt. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, doen wij de bestelde items meteen op de post. Jij ontvangt deze dan de volgende dag bij je thuis. Voorwaarde is wel dat de bestelde KipKep babykleding accessoires bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Lodger Ciumbelle Krabwantjes

    De Lodger Ciumbelle Krabwantjes zorgen ervoor dat je kindje zichzelf niet kan krabben. De wantjes zijn gemaakt van 100% katoen. De krabwantjes hebben elastieken boorden waardoor de wantjes goed blijven zitten.
    7,90
1 Resultaten
Trustpilot