Slaapzak BamBoom

BamBoom heeft mooie slaapzakjes met lichte kleuren. Een goede slaapzak draagt bij aan een goede nachtrust, dus de juiste slaapzak is erg belangrijk voor de nachtrust van jouw kindje. Als je op zoek bent naar een comfortabele slaapzak die jouw kindje een goede nachtrust biedt dan is Bamboom het juiste merk voor jou.

Lees meer...

Comfort slaapzak BamBoom

Comfort heeft de slaapzak van BamBoom zeker. De BamBoom slaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig en comfortabel ligt. Met de BamBoom slaapzak kan je kindje lastiger draaien en klimmen. De slaapzakken van BamBoom zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. De Bamboom slaapzakken hebben een lichte kleur of een leuk printje, dat geeft net even wat extra's aan de BamBoom slaapzak.

Materiaal BamBoom slaapzak

De materialen die voor de BamBoom slaapzakken worden gebruikt zijn bamboe en katoen. Dit zijn hoogwaardige materialen. Doordat de slaapzak van hoogwaardige materialen zijn gemaakt voelt dit dan ook heerlijk zacht aan wanneer jou kindje de BamBoom slaapzak aan heeft. Ook heeft de Bamboom slaapzak een goede pasvorm. Je kunt de BamBoom slaapzak gewoon wassen in de wasmachine. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Eucalyptus Slaapzak

  De stijlvolle Bamboom Eucalyptus Slaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  74,-
 • Quick view

  Bamboom Butterfly Slaapzak

  De stijlvolle Bamboom Butterfly Slaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig en heerlijk warm in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.

  75,95

  62,95

 • Quick view

  Bamboom Butterfly Slaapzak Combi 6-36 Mnd

  De stijlvolle Bamboom Butterfly Slaapzak Combi 6-36 Mnd zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  79,95
 • Quick view

  Bamboom Bears Slaapzak

  De stijlvolle Bamboom Bears Slaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  62,95
4 Resultaten
Trustpilot