Slaapzak Bemini

De slaapzakken van Bemini houden je kindje heerlijk warm. Bemini heeft een groot aanbod in slaapzakken. De Bemini slaapzakken zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en prints zo is er een ruime keus uit slaapzakken. Met de slaapzak van Bemini biedt je je kindje de juiste slaapcomfort. Doordat veel Bemini slaapzakken een rits tussen de benen hebben kunnen ze gebruikt worden in een autostoeltje.

Lees meer...

Comfort Bemini slaapzak

De Bemini slaapzak biedt veel comfort aan jouw kindje tijdens het slapen. De Bemini slaapzak voelt heerlijk zacht aan wanneer je kindje de Bemini slaapzak aan heeft. Door de ritssluiting kun je je kindje gemakkelijk verschonen als het een nieuwe luier nodig heeft. Ook hebben de slaapzakken van Bemini wanten die de handjes van je kindje warm houden en om krabben te vermijden.

 

Kwaliteit en eigenschappen Bemini slaapzak

De Bemini slaapzak is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal dit zorgt dan ook voor de optimale slaapcomfort van jou kindje. Ook zijn de Bemini slaapzakken voorzien van gordelopeningen zodat de Bemini slaapzak ook in de autostoel gebruikt kan worden. Je kunt de Bemini slaapzak gewoon wassen in de wasmachine op 40 graden. Je kunt ons hele aanbod van Bemini online op onze website bekijken. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...

10 Resultaten
 • Quick view

  Bemini Bmini Slaapzak Bamboo / Plum 6-24 Mnd

  Met de Bemini Bmini Slaapzak Bamboo / Plum 6-24 Mnd zal je pasgeboren kindje heerlijk wegdromen in het ledikant. De slaapzak is gemaakt van zachte en ademende materialen en voorzien van dubbele ritssluiting.
  60,-
 • Quick view

  Bemini Slaapzak Pady Tetra Jersey 0-3 Mnd

  Met de Bemini Slaapzak Pady Tetra Jersey 0-3 Mnd zal je pasgeboren kindje heerlijk wegdromen in het ledikant. De slaapzak is gemaakt van zachte en ademende materialen en voorzien van dubbele ritssluiting.
  49,90
 • Quick view

  Bemini Pady Jersey Slaapzak 3-9 Mnd

  Met deze comfortabele Bemini Pady Jersey Slaapzak 3-9 Mnd zal je kindje heerlijk wegdromen. De slaapzak met afritsbare mouwen is gemaakt van zacht en ademend materiaal.
  50,90
 • Quick view

  Bemini Pady Tetra Jersey Slaapzak 3-9 Mnd

  Met deze comfortabele Bemini Pady Tetra Jersey Slaapzak 3-9 Mnd zal je kindje heerlijk wegdromen. De slaapzak met afritsbare mouwen is gemaakt van zacht en ademend materiaal.
  64,95
 • Quick view

  Bemini Quilted Slaapzak 3-9 Mnd

  Met deze comfortabele Bemini Quilted Slaapzak 3-9 Mnd zal je kindje heerlijk wegdromen. De slaapzak met afritsbare mouwen is gemaakt van zacht en ademend materiaal.
  59,90
 • Quick view

  Bemini Pady Stary Slaapzak Grizou 0-3 Mnd

  Met deze comfortabele Bemini Pady Lizie slaapzak zal je pasgeboren kindje in het ledikant heerlijk wegdromen. De slaapzak is gemaakt van zacht en ademend materiaal en geschikt vanaf de geboorte tot 3 maanden.

  47,90

  44,39

 • Quick view

  Bemini Quilted Magic Bag Slaapzak 9-24 Mnd

  Met de Bemini Quilted Magic Bag Slaapzak 9-24 Mnd zal je kindje heerlijk wegdromen in het ledikant. De slaapzak is gemaakt van zachte en ademende materialen en voorzien van dubbele ritssluiting.
  69,90
 • Quick view

  Bemini Slaapzak Pady Jersey Stary Ecru 0-3 Mnd

  De Bemini slaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en geschikt van 0-3 maanden.
  47,90
 • Quick view

  Bemini Pady Slaapzak Jersey 0-3 Mnd

  Met de Bemini Pady Slaapzak Jersey 0-3 Mnd zal je pasgeboren kindje heerlijk wegdromen in het ledikant. De slaapzak is gemaakt van zachte en ademende materialen en voorzien van dubbele ritssluiting.
  33,90
 • Quick view

  Bemini Magic Bag Slaapzak Frizy Pady Jersey 9-24 Mnd

  Met de Bemini Magic Bag Slaapzak Frizy Pady Jersey 9-24 Mnd zal je kindje heerlijk wegdromen in het ledikant. De slaapzak is gemaakt van zachte en ademende materialen en voorzien van dubbele ritssluiting.
  61,90
10 Resultaten