Fedde & Kees slaapzak

Het merk Fedde & Kees heeft de perfecte slaapzakken voor jouw kindje als het wat onrustig slaapt. Daarnaast worden de bewegingen van je kindje beperkt door de ritssluitingen die in de Fedde & Kees slaapzak zit. De Fedde & Kees slaapzak is makkelijk in gebruik en geeft je kindje een veilig en geborgen gevoel. De slaapzak is namelijk geschikt voor een vorm van inbakeren. Je kunt de mouwen met een rits vastmaken aan de romp, maar je kunt de armen ook los ritsen zodat je kindje kan bewegen.

Lees meer...

Comfort van de Fedde & Kees slaapzak

Comfort biedt de slaapzak van Fredde & Kees zeker. Dit is dan ook erg belangrijk voor het juiste slaapcomfort van je kindje. Met de slaapzak van Fedde & Kees kun je de slaapcomfort van je kindje ondersteunen. De Fedde & Kees slaapzak is veilig voor je kindje en heel gemakkelijk om te gebruiken door de handige ritsen. Hierdoor kun je dan ook goed je kindje in en uit de Fedde & Kees slaapzak halen.

Materiaal van de Fedde & Kees slaapzak

De Fedde & Kees slaapzak is gemaakt van hoogwaardige materialen, dit zorgt dan ook voor goede kwaliteit van de Fedde & Kees slaapzak. De Fedde & Kees slaapzak zit heerlijk zacht en comfortbal wanneer je kindje de Fedde & Kees slaapzak aan heeft, de stof sluit perfect aan op de huid van je kindje. Bekijk ons hele aanbod van Fedde & kees online op onze website. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Fedde & Kees Bundi Slaapzak

  In de Fedde & Kees Bundi Slaapzak heeft je kindje voldoende bewegingsvrijheid. Verder is het stijlvolle Bundi slaapzakje van Fedde & Kees gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige rits.
  67,50
 • Quick view

  Fedde & Kees Bundi Slaapzak Zwart / Wit

  In de Fedde & Kees Bundi Slaapzak Zwart / Wit heeft je kindje voldoende bewegingsvrijheid. Het stijlvolle Bundi slaapzakje van Fedde & Kees is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige rits.

  67,50

  57,50

 • Quick view

  Fedde & Kees Bundi Slaapzak Roze / Wit

  In de Fedde & Kees Bundi Slaapzak Roze / Wit heeft je kindje voldoende bewegingsvrijheid. Het stijlvolle Bundi slaapzakje van Fedde & Kees is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige rits.

  67,50

  57,50

3 Resultaten
Trustpilot