Jollein slaapzak

Jollein heeft een ruime keus uit leuke slaapzakken. Een slaapzak geeft je kindje een geborgen gevoel en beperkt de bewegingsvrijheid tijdens het slapen. Bekijk ons hele aanbod van Jollein gemakkelijk online en vindt de perfecte Jollein slaapzak voor jouw kindje. In het uitgebreide assortiment met Jollein slaapzakken vind je vast wat je zoekt.

Lees meer...

Comfort van de Jollein slaapzak

Met de slaapzak van Jollein ligt je kindje veilig en comfortabel in bed. De Jollein slaapzak draagt dan ook bij aan een optimaal slaapcomfort. Het design van de Jollein slaapzak is stijlvol en vrolijk dit komt door de mooie kleuren en printjes op de Jollein slaapzak. Je kindje blijft heerlijk warm en op temperatuur in de Joillein slaapzak. De Jollein slaapzakken zijn te verkrijgen voor verschillende seizoenen. Bovendien zijn van veel modellen de mouwen afritsbaar zodat je ze in verschillende seizoenen kunt gebruiken.

Materiaal en eigenschappen van de Jollein slaapzak

Het materiaal van de Jollein slaapzakken is 100% katoen, dit zijn hoogwaardige materialen. Dit materiaal zorgt voor zachtheid en een goede kwaliteit van de Jollein slaapzak. Door de handige ritssluiting van de Jollein slaapzak kun je je kindje gemakkelijk uit de Jollein slaapzak halen wanneer het een schone luier nodig heeft. Ook zijn de mouwtjes van de Jollein slaapzak afritsbaar. Je kunt de Jollein slaapzak wassen in de wasmachine op 40 graden. Ook zijn de Jollein slaapzakken leuk om cadeau te doen aan iemand, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
20 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Hydrofiel Zomer Slaapzak

  In deze Jollein Hydrofiel Zomer Slaapzak ligt je kindje comfortabel in het ledikant of box. De slaapzak beschikt over een goed ademend vermogen zodat je kindje goed op temperatuur blijft. Voorzien van een ritssluiting.
  15,39
 • Quick view

  Jollein Zomer Slaapzak

  De Jollein Zomer Slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. De stijlvolle slaapzak is geschikt voor kinderen van 18-36 maanden. Machinewasbaar op 40 graden.

  21,95

  15,99

 • Quick view

  Jollein Spickle Slaapzak 4 Seizoenen

  In deze Jollein Spickle Slaapzak 4 Seizoenen zal je kindje heerlijk slapen. De slaapzak is voorzien van een uitneembaar binnenstuk, waardoor je de dikte van de slaapzak aan de seizoenen kunt aanpassen.

  64,95

  43,99

 • Quick view

  Jollein Spot Slaapzak

  In deze Jollein Spot Slaapzak ligt je kindje comfortabel in het ledikant of box. De slaapzak beschikt over een goed ademend vermogen zodat je kindje goed op temperatuur blijft. Je kan de slaapzak zowel in de winter als in de zomer gebruiken.
  32,99
 • Quick view

  Jollein Whales Slaapzak 4 Seizoenen Ash Green

  In deze Jollein Whales Slaapzak 4 Seizoenen Ash Green ligt je kindje comfortabel en veilig in een ledikant of box. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat voor een optimaal slaapcomfort zorgt.
  50,83
 • Quick view

  Jollein Bloom Slaapzak

  In deze Jollein Bloom Slaapzak ligt je kindje comfortabel in het ledikant of box. De slaapzak beschikt over een goed ademend vermogen zodat je kindje goed op temperatuur blijft. Je kan de slaapzak zowel in de winter als in de zomer gebruiken.

  Normale prijs: 32,99

  Special Price 25,99

 • Quick view

  Jollein Basic Stripe Slaapzak

  Met de stijlvolle Jollein Basic Stripe Slaapzak ligt je kindje veilig in het ledikantje. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.

  39,95

  26,39

 • Quick view

  Jollein Polar Slaapzak

  In deze Jollein Polar Slaapzak ligt je kindje comfortabel in het ledikant of box. De slaapzak beschikt over een goed ademend vermogen zodat je kindje goed op temperatuur blijft. Je kan de slaapzak zowel in de winter als in de zomer gebruiken.

  Normale prijs: 32,99

  Special Price 26,96

 • Quick view

  Jollein Savannah Slaapzak

  Met de stijlvolle Jollein Savannah Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar ledikantje. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.

  29,95

  26,39

 • Quick view

  Jollein Meadow Slaapzak

  Met de stijlvolle Jollein Meadow Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar ledikantje. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.

  37,95

  26,39

 • Quick view

  Jollein Pear Slaapzak

  Met de stijlvolle Jollein Pear Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar ledikantje. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.

  37,95

  26,39

 • Quick view

  Jollein Peach Slaapzak

  Met de stijlvolle Jollein Peach Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar ledikantje. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.

  37,95

  26,39

 • Quick view

  Jollein Bloom Hydrofiel Slaapzak

  Met de Jollein Bloom Hydrofiel Slaapzak ligt je kindje veilig in het ledikant of box. De slaapzak beschikt over een ritssluiting. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.

  Normale prijs: 19,99

  Special Price 17,59

 • Quick view

  Jollein Whales Slaapzak 4 Seizoenen Pale Pink 110 cm

  In deze Jollein Whales Slaapzak 4 Seizoenen Pale Pink 110 cm zal je kindje comfortabel slapen. De slaapzak is voorzien van een uitneembaar binnenstuk, waardoor je de dikte van de slaapzak aan de seizoenen kunt aanpassen. Heel erg praktisch dus!
  69,99
 • Quick view

  Jollein Savannah Hydrofiel Slaapzak

  Met de Jollein Savannah Hydrofiel Slaapzak ligt je kindje veilig in het ledikant of box. De slaapzak beschikt over een ritssluiting. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.
  19,99
 • Quick view

  Jollein Jungle Hydrofiel Slaapzak

  Deze schattige Jollein Jungle Hydrofiel Slaapzak van hoogwaardig materiaal voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. De slaapzak is voorzien van een stijlvol design en kan gewassen worden op 40 graden.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Jollein Wild Flowers Zomer Slaapzak

  De schattige Jollein Wild Flowers Zomer Slaapzak van hoogwaardig materiaal voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. De slaapzak is voorzien van een stijlvol design en kan gewassen worden op 40 graden.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Jollein Daisy Zomer Slaapzak

  De schattige Jollein Daisy Zomer Slaapzak van hoogwaardig materiaal voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. De stijlvolle slaapzak is voorzien van een stijlvol design en kan gewassen worden op 40 graden.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Jollein Wild Flowers Zomer Slaapzak 110 cm

  De schattige Jollein Wild Flowers Zomer Slaapzak 110 cm van hoogwaardig materiaal voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. De slaapzak is voorzien van een stijlvol design en kan gewassen worden op 40 graden.
  24,99
 • Quick view

  Jollein Goose Zomer Slaapzak

  De Jollein Goose Zomer Slaapzak van hoogwaardig materiaal voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. De stijlvolle slaapzak is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. De slaapzak is machine wasbaar op 40 graden.

  24,99

  19,99

20 Resultaten
Trustpilot