Lodger slaapzak

Lodger heeft een ruime keus uit mooie slaapzakken die jouw kindje ondersteunen tijdens het slapen voor het beste slaapcomfort. Ook is de Lodger slaapzak erg leuk om cadeau te doen, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Bekijk ons hele aanbod van Lodger online op onze website. Lodger slaapzakken zijn super zacht en ademend en zijn daardoor heel prettig in gebruik.

Lees meer...

Kwaliteit van de Lodger slaapzak

De kwaliteit van de Lodger slaapzak is erg goed. De Lodger slaapzak voelt geborgen en comfortabel aan wanneer jouw kindje de Lodger slaapzak aan heeft. Met de Lodger slaapzak beperk je ook het bewegen van je kindje zo kan je kindje minder goed draaien, klimmen of zich blootwoelen. De Lodger slaapzakken zijn in verschillende kleuren en maten te verkrijgen.

Materiaal en eigenschappen van de Lodger slaapzak

Het materiaal van de Lodger slaapzak is 100% katoen. Dit hoogwaardige materiaal zorgt dan ook voor de goede kwaliteit van de Lodger slaapzak. Je kunt je kindje gemakkelijk in en uit de slaapzak halen dit is erg handig wanneer je je kindje moet verschonen omdat het een nieuwe luier nodig heeft. Ook zijn de mouwtjes van de Lodger slaapzak afritsbaar. De Lodger slaapzak heeft een ademend vermogen zo blijft de Lodger slaapzak ook goed op temperatuur. Je kunt de Lodger slaapzak wassen in de wasmachine op 30 graden doe de Lodger slaapzak overigens niet in de droger.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Lodger Hopper Rib Slaapzak

    De Lodger Hopper Rib Slaapzak heeft een prefecte pasvorm. De stijlvolle slaapzak beschikt over afristbare mouwen en een handige rits met 3 sluiters wat ervoor zorgt dat je je kindje eenvoudig kan verschonen.
    49,90
1 Resultaten
Trustpilot