Stokke badjes

Koop een praktisch Stokke badje dat je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Veel Stokke badjes nemen nauwelijks ruimte in. Je klapt ze gemakkelijk in en uit elkaar. Hieronder lees je meer over het gemak van een Stokke badje voor je baby.

Lees meer...

Veilig en praktisch

Een Stokke badje is lange tijd bruikbaar, meestal tot de leeftijd van vier jaar. Vaak heeft een Stokke badje een antislip bodem, zodat je kindje in het badje niet zomaar kan uitglijden. Dit zorgt voor een veilige situatie. In het badje zit een stop om het water weg te laten lopen.

Stokke badjes online bestellen

Een Stokke badje is online te bestellen via onze webshop. Wij bezorgen het badje zo snel mogelijk bij je thuis. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20:00 uur ontvangen, bezorgen wij je bestelling in de regel al de volgende dag. Voorwaarde is wel dat het Stokke badje bij ons op voorraad is.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Stokke® Flexi Bath®

  Het Stokke® Flexi Bath® is een handig, opvouwbaar kinderbadje. Ideaal voor op reis of bij beperkte opbergruimte! Het badje is geschikt voor kinderen van 0-4 jaar en is voorzien van een badstop en een anti-slip bodem.
  48,99
 • Quick view

  Stokke® Flexi Bath® XL

  Het Stokke® Flexi Bath® XL is een handig, opvouwbaar kinderbadje. Ideaal voor op reis of bij beperkte opbergruimte! Het badje is geschikt voor kinderen van 0-6 jaar en is voorzien van een badstop en een anti-slip bodem.
  54,99
2 Resultaten
Trustpilot