BamBam badspeeltjes

 

Onze BamBam badspeeltjes geven je kindje veel speelplezier in bad. BamBam boekjes voor in bad zijn waterbestendig, zodat deze gewoon nat kunnen worden. Je kindje kan deze tijdens het badderen kan bekijken. Op elke bladzijde staat een leuk prentje. Zo ontwierp BamBam een badboekje met op elke bladzijde een plaatje van een stad. Met foam badspeeltjes kan je kindje een eigen fantasiewereld creëren. Al dit BamBam badspeelgoed is ook heel leuk om weg te geven als kraamcadeautje.

Lees meer...

Badeendjes van BamBam

De badeendjes van BamBam zien er heel speciaal uit. Vaak zijn deze lichtblauw of lichtroze van kleur en dragen deze een zilveren kroontje. Het zilveren kroontje is hét kenmerk van BamBam. Door het kroontje hebben de BamBam badeendjes ook een chique uitstraling. De meeste BamBam badeendjes zijn gemaakt van rubber en zijn zo’n 10 cm lang.

Over BamBam

BamBam is een Nederlands merk dat zich richt op kinderen van 0 tot 2 jaar oud. Ons assortiment van BamBam is heel divers: van bijtringen en rammelaars tot koffertjes, tandendoosjes en sokjes. Al deze items zien er heel sfeervol uit en zijn vaak herkenbaar aan het zilverkleurige kroontje. Het zijn ook hele leuke must-haves om weg te geven als cadeautje. Sommige items zijn zelfs op een extra leuke manier verpakt. De ontwerpers omschrijven BamBam als een merk dat staat voor ‘basic chic, comfort, luxe en verwennerij’. Ons BamBam badspeelgoed is online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Wij vinden het belangrijk dat jij zo snel mogelijk van je aankoop kunt genieten. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, krijg jij de badspeeltjes morgen thuisgestuurd. Dit is alleen mogelijk als de BamBam badspeeltjes bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  BamBam Blue Rubber Duck With Crown

  De BamBam Blue Rubber Duck With Crownbad is gemaakt van rubber, dus geheel van natuurlijk materiaal. Dit schattige badeendje is veilig om mee te spelen in het water en zorgt voor veel speelplezier voor je kindje.

  9,50

  8,08

 • Quick view

  BamBam Pink Rubber Duck With Crown

  De BamBam Pink Rubber Duck With Crown is een schattig rubberen badeendje met zilveren kroontje van het merk BamBam. Leuk voor je kindje om mee in bad te spelen.

  9,50

  8,08

 • Quick view

  Bambam Rubber Duck Deluxe Ivoor

  Bambam badeend gemaakt van rubber, dus geheel van natuurlijk materiaal. Dit badeendje is veilig om mee te spelen in het water.

  9,50

  8,08

3 Resultaten
Trustpilot