Lodger hydrofiele luiers

Maak jouw babyuitzet compleet met Lodger hydrofiele luiers. Wij verkopen Loger hydrofiele luiers in allerlei kleuren en formaten. De meeste zijn verkrijgbaar in sets van meerdere exemplaren. Bekijk op deze pagina ons actuele aanbod.

Lees meer...

Multifunctionele hydrofiele luiers

Lodger hydrofiele luiers zijn heel breed inzetbaar. Deze doeken zijn lang niet alleen bruikbaar als luier. Als je kindje nog een baby is, gebruik je Lodger hydrofiele luiers de hele dag door als spuugdoek. Vooral tijdens de zomer is een Lodger hydrofiele luier heerlijk als dekentje. Een Lodger hydrofiele luier is trouwens ook heel comfortabel in een autostoeltje. Heb je een picknickkleed nodig? Ook dan komt een Lodger hydrofiele luier van pas. En dat is nog maar een greep van de vele mogelijkheden.

Eigenschappen voor intensief gebruik

Bijna alle Lodger hydrofiele luiers zijn gemaakt van ademend katoen dat heel goed vocht opneemt. Sommige Lodger hydrofiele luiers zijn zelfs gemaakt van gebreid katoen. Lodger hydrofiele luiers zijn gemakkelijk uitwasbaar in de wasmachine. Ze zijn gemaakt voor dagelijks en intensief gebruik.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Lodger Ciumbelle Hydrofieldoek 70 x 70 cm

    De Lodger Ciumbelle Hydrofieldoek 70 x 70 cm is multifunctioneel. De hydrofieldoek is gemaakt van 100% katoen en voelt zacht aan. De doek beschikt over afmetingen van 70 x 70 cm.
    6,90
1 Resultaten