Lodger hydrofiele luiers

Maak jouw babyuitzet compleet met Lodger hydrofiele luiers. Wij verkopen Loger hydrofiele luiers in allerlei kleuren en formaten. De meeste zijn verkrijgbaar in sets van meerdere exemplaren. Bekijk op deze pagina ons actuele aanbod.

Lees meer...

Multifunctionele hydrofiele luiers

Lodger hydrofiele luiers zijn heel breed inzetbaar. Deze doeken zijn lang niet alleen bruikbaar als luier. Als je kindje nog een baby is, gebruik je Lodger hydrofiele luiers de hele dag door als spuugdoek. Vooral tijdens de zomer is een Lodger hydrofiele luier heerlijk als dekentje. Een Lodger hydrofiele luier is trouwens ook heel comfortabel in een autostoeltje. Heb je een picknickkleed nodig? Ook dan komt een Lodger hydrofiele luier van pas. En dat is nog maar een greep van de vele mogelijkheden.

Eigenschappen voor intensief gebruik

Bijna alle Lodger hydrofiele luiers zijn gemaakt van ademend katoen dat heel goed vocht opneemt. Sommige Lodger hydrofiele luiers zijn zelfs gemaakt van gebreid katoen. Lodger hydrofiele luiers zijn gemakkelijk uitwasbaar in de wasmachine. Ze zijn gemaakt voor dagelijks en intensief gebruik.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Lodger Ciumbelle Hydrofieldoek 70 x 70 cm

  De Lodger Ciumbelle Hydrofieldoek 70 x 70 cm is multifunctioneel en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als slab. De hydrofieldoek is gemaakt van 100% katoen en voelt zacht aan. De doek heeft de afmeting 70 x 70 cm.
  6,90
 • Quick view

  Lodger Tribe Hydrofieldoek 70 x 70 cm

  De Lodger Tribe Hydrofieldoek 70 x 70 cm is multifunctioneel. De hydrofieldoek is gemaakt van 100% katoen en voelt zacht aan. De doek beschikt over afmetingen van 70 x 70 cm.
  6,99
 • Quick view

  Lodger Tribe Flower Hydrofieldoek 3 Stuks

  De Lodger Tribe Flower Hydrofieldoek 3 Stuks komt altijd van pas als je onderweg bent. De stijlvolle doek is bijvoorbeeld te gebruiken als onderlegger tijdens het verschonen, slab, spuugdoek of wikkeldoek.
 • Quick view

  Lodger Tribe Flower Hydrofieldoek 2 Stuks 120 x 120 cm

  De Lodger Tribe Flower Hydrofieldoek 2 Stuks 120 x 120 cm komt altijd van pas als je onderweg bent. De stijlvolle doek is bijvoorbeeld te gebruiken als onderlegger tijdens het verschonen, slab of als spuugdoek.
  34,90
 • Quick view

  Lodger Tribe Hydrofieldoek Rosewood 3 Stuks

  De Lodger Tribe Flower Hydrofieldoek Rosewood 3 Stuks komt altijd van pas als je onderweg bent. De stijlvolle doek is bijvoorbeeld te gebruiken als onderlegger tijdens het verschonen, slab of als spuugdoek.
  23,90
5 Resultaten
Trustpilot