Sebra hydrofiele luiers

De kans is groot dat je Sebra hydrofiele luiers nooit als luiers gaat gebruiken. Toch zijn Sebra hydrofiele luiers onmisbaar. Ze komen op tal van momenten van pas. Eigenlijk heb je nooit zomaar teveel Sebra hydrofiele luiers in huis!

Lees meer...

Multifuctioneel

Sebra hydrofiele luiers gebruik je bijvoorbeeld de hele dag door als spuugdoek voor je baby. Het is handig als je de hele dag door een Sebra hydrofiele doek hebt klaarliggen. Daarnaast is een Sebra hydrofiele doek ook ideaal om je kindje na het badderen mee af te drogen. Verder komt een Sebra hydrofiele doek goed van pas als luchtig lakentje, dekentje of speelkleed.

Sebra hydrofiele luiers met stijlvolle vormgeving

Sebra is een echt lifestylemerk. Dat zie je ook aan Sebra hydrofiele luiers. Deze zien er over het algemeen heel stijlvol uit. Ze zijn ontworpen naar authentiek Deens design. Koop vandaag nog de mooiste Sebra hydrofiele luiers online via onze webshop!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Seven Seas Hydrofiel Luiers 3 Stuks

  De stijlvolle Sebra Seven Seas Hydrofiel Luiers 3 Stuks zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De hydrofiel luiers van Sebra zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  19,-
 • Quick view

  Sebra Daydream Hydrofiel Luiers 3 Stuks

  De stijlvolle Sebra Daydream Hydrofiel Luiers 3 Stuks zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De hydrofiel luiers van Sebra zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  19,-
2 Resultaten