Bebe-jou waskussenhoezen

Bebe-jou heeft een zeer groot aanbod in waskkussenhoezen voor je kindje. En een goede waskussenhoes kan natuurlijk niet missen voor je kindje. Een hoes om je waskussen is ideaal. Bij ongelukjes kun je de Bebe-jou waskussenhoes eenvoudig wassen.

Lees meer...

Design van de Bebe-jou waskussenhoezen

Het design van de Bebe-jou waskussenhoezen is erg vrolijk door de lichte kleuren en leuke printjes die gebruikt worden voor de Bebe-jou waskussenhoezen. Wanneer jouw kindje op het waskussen ligt met een waskussenhoes van Bebe-jou voelt dit heerlijk zacht aan voor je kindje. Dit is dan ook zeer belangrijk een waskussenhoes moet zeer comfortabel aan voelen.

Eigenschappen van de Bebe-jou waskussenhoezen

De Bebe-jou waskussenhoezen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt dan ook voor een goede kwaliteit van de Bebe-jou waskussenhoezen. De Bebe-jou waskussenhoezen zijn geschikt voor elk standaard waskussen. Je kunt de Bebe-jou waskussenhoezen gewoon uitwassen in de wasmachine op 30 graden. En bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten. Handig shoppen dus!

20 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Jersey Fabulous Aankleedkussenhoes Hearts

  Dit Bebe-Jou Jersey Fabulous Aankleedkussenhoes Hearts met prints ligt comfortabel voor je kindje wanneer het aangekleed moet worden. De aankleedkussenhoes is gemaakt van zacht en hoogwaaardig materiaal.
  13,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Aankleedkussenhoes Wish Grey

  Dit Bebe-Jou Fabulous Aankleedkussenhoes Wish Grey ligt comfortabel voor je kindje wanneer het aangekleed moet worden. De aankleedkussenhoes is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal. Wasbaar op 40 graden.15710835
  19,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Jersey Fabulous Aankleedkussenhoes Wish Grey

  Dit Bebe-Jou Jersey Fabulous Aankleedkussenhoes Wish Grey met prints ligt comfortabel voor je kindje wanneer het aangekleed moet worden. De aankleedkussenhoes is gemaakt van zacht en hoogwaaardig materiaal.
  13,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Rainbow Sky Aankleedkussenhoes

  Dit Bebe-Jou Rainbow Sky Aankleedkussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het aangekleed moet worden. De aankleedkussenhoes is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal. Wasbaar op 40 graden.
  17,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Rainbow Sky Jersey Aankleedkussenhoes

  Dit Bebe-Jou Rainbow Sky Jersey Aankleedkussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het aangekleed moet worden. De aankleedkussenhoes is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal. Wasbaar op 40 graden.
  13,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Aankleedkussenhoes Wish Pink

  Dit Bebe-Jou Fabulous Aankleedkussenhoes Wish Pink ligt comfortabel voor je kindje wanneer het aangekleed moet worden. De aankleedkussenhoes is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal. Wasbaar op 40 graden.
  19,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Jersey Waskussenhoes

  Dit Bebe-Jou Ollie Jersey Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  13,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Hero Waskussenhoes

  Dit Bebe-Jou Fabulous Hero Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  19,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Jersey Rainbow Sky Aankleedkussen

  Dit mooie en handige Bebe-Jou Jersey Rainbow Sky Aankleedkussen ligt comfortabel voor je kindje wanneer het aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en voorzien van een stijlvolle print.
  24,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Waskussenhoes

  Dit Bebe-Jou Fabulous Waskussenhoes met prints ligt comfortabel voor je kindje wanneer het aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard aankleedkussens.

  Normale prijs: 19,99

  Special Price 15,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Jersey Leopard Aankleedkussenhoes Pink

  Dit Bebe-Jou Jersey Leopard Aankleedkussenhoes Pink met prints ligt comfortabel voor je kindje wanneer het aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard Bebe-Jou aankleedkussens.
  13,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Jersey Fabulous Aankleedkussenhoes Wish Pink

  Dit Bebe-Jou Jersey Fabulous Aankleedkussenhoes Wish Pink met prints ligt comfortabel voor je kindje wanneer het aangekleed moet worden. De aankleedkussenhoes is gemaakt van zacht en hoogwaaardig materiaal.
  13,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Waskussenhoes

  Dit Bebe-Jou Ollie Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.

  17,99

  13,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Jersey Waskussenhoes

  Dit Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Jersey Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  13,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Zebra Aankleedkussenhoes 72 x 44 Cm

  De Bebe-Jou Fabulous Zebra Aankleedkussenhoes 72 x 44 Cm is een stijlvolle hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dankzij het elastiek aan de onderkant blijft de Fabulous hoes goed op de juiste plek zitten.
  19,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Rainbow Sky Aankleedkussen

  Dit Bebe-Jou Rainbow Sky Aankleedkussen met prints ligt comfortabel voor je kindje wanneer het aangekleed moet worden. Het aankleedkussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  29,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Hero Jersey Waskussenhoes

  Dit Bebe-Jou Fabulous Hero Jersey Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  13,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Jungle Aankleedkussenhoes 72x44cm

  Dit Bebe-Jou Fabulous Jungle Aankleedkussenhoes met prints ligt comfortabel voor je kindje wanneer het aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard Bebe-Jou aankleedkussens.
  19,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Waskussenhoes

  Dit Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  19,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Aankleedkussenhoes Pink

  Dit Bebe-Jou Leopard Aankleedkussenhoes Pink met prints ligt comfortabel voor je kindje wanneer het aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard aankleedkussens.

  17,99

  14,99

20 Resultaten
Trustpilot