Basicline waskussen

Basicline heeft het ideale waskussen voor je kindje. Het waskussen is zacht, comfortabel en handig. Het waskussen van Basicline kan dus ook zeker niet missen op de kamer van je kindje om comfortabel verschoond en aangekleed te worden. Veel ouders verschonen hun kindje in de eerste maanden beneden zodat ze niet iedere keer met een baby de trap op hoeven. Een extra waskussen voor beneden is dan ideaal.

Lees meer...

Prijs-kwaliteit verhouding van het Basicline waskussen

Het Basicline waskussen voelt comfortabel en zacht aan wanneer je kindje op het Basicline waskussen ligt. Het waskussen van Basicline is erg handig. Je kunt je kindje op het waskussen van Basicline verschonen en aankleden. Met het Basicline waskussen geef je je kindje dan ook een fijne en comfortabele plek om verschoond en aangekleed te worden. Het zachte materiaal geeft je kindje comfort en dankzij de handige standaard afmetingen van dit aankleedkussen kun je allerlei verschillende waskussenhoezen met dit aankleedkussen combineren.

Kwaliteit van het Basicline waskussen

De kwaliteit van het Basicline waskussen is erg goed. Het materiaal van het Basicline waskussen is schuim. Het Basicline waskussen ondersteund het rugje en nekje van je kindje wanneer hij of zij op het Basicline waskussen ligt. Door de openstaande randen van het Basicline waskussen blijft je kindje veilig in het midden van het Basicline waskussen liggen. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Basicline Waskussen

    De Basicline Waskussen is een ideale waskussen die voorzien is van opstaande randen zodat je je kindje veilig kunt verschonen.
    12,99
1 Resultaten