Jollein kruikenzakken

 

Vul jouw kruik aan met een mooie Jollein kruikenzak. Mét kruikenzak is het gebruik van jouw kruik veel veiliger dan zonder. Jollein kruikenzakken zien er heel sfeervol uit. Zo’n kruikenzak is een mooie aanvulling op je interieur.

 

Lees meer...

Gebreide Jollein kruikenzakken

Veel van onze Jollein kruikenzakken zijn gebreid. Sommige Jollein kruikenzakken zijn van ander materiaal gemaakt, zoals jersey of badstof. Onze gebreide Jollein kruikenzakken voelen heel prettig aan en zien er ook heel leuk uit. Deze kruikenzakken houden de warmte goed vast. Sommige gebreide Jollein kruikenzakken zijn in een ruit- of streepjesmotief gebreid. Aan jou de keus welke Jollein kruikenzak jij het mooist vindt.

 

De sluiting van Jollein kruikenzakken

De meest Jollein kruikenzakken maak je dicht met behulp van een lint. Vaak is dit lint van hetzelfde materiaal gemaakt als de rest van de kruikenzak. Dit geeft de kruikenzak extra sfeer. Zoek op deze pagina de mooiste Jollein kruikenzak uit, bestel deze online en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Confetti Knit Kruikenzak

  De Jollein Confetti Knit Kruikenzak heeft een prachtig gebreid design en is geschikt voor een aluminium kruik. De kruikenzak ziet er stijlvol uit en is ook geschikt als kraamcadeau.
  12,95
 • Quick view

  Jollein Diamond Knit Kruikenzak Vintage Green

  De Jollein Diamond Knit Kruikenzak is voorzien van een gebreid design en past perfect om een aluminium kruik. Met deze stijlvolle kruikenhoes wordt de kruik een mooie accessoire voor de babykamer van je kindje.
  11,95
 • Quick view

  Jollein Soft Knit Kruikenzak Creamy Peach

  De Jollein Soft Knit Kruikenzak Creamy Peach heeft een fijn gebreid design en is geschikt voor een aluminium kruik. De kruikenzak is geschikt als kraamcadeau en ziet er bovendien stijlvol uit.
  11,95
3 Resultaten