Jollein kruikenzakken

Vul jouw kruik aan met een mooie Jollein kruikenzak. Mét kruikenzak is het gebruik van jouw kruik veel veiliger dan zonder. Jollein kruikenzakken zien er heel sfeervol uit. Zo’n kruikenzak is een mooie aanvulling op je interieur. Lees meer...

Gebreide Jollein kruikenzakken

Veel van onze Jollein kruikenzakken zijn gebreid. Sommige Jollein kruikenzakken zijn van ander materiaal gemaakt, zoals jersey of badstof. Onze gebreide Jollein kruikenzakken voelen heel prettig aan en zien er ook heel leuk uit. Deze kruikenzakken houden de warmte goed vast. Sommige gebreide Jollein kruikenzakken zijn in een ruit- of streepjesmotief gebreid. Aan jou de keus welke Jollein kruikenzak jij het mooist vindt.

De sluiting van Jollein kruikenzakken

De meest Jollein kruikenzakken maak je dicht met behulp van een lint. Vaak is dit lint van hetzelfde materiaal gemaakt als de rest van de kruikenzak. Dit geeft de kruikenzak extra sfeer. Zoek op deze pagina de mooiste Jollein kruikenzak uit, bestel deze online en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Badstof Kruikenzak

  Met de stijlvolle Jollein Badstof Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  5,99
 • Quick view

  Jollein River Knit Kruikenzak

  Met de stijlvolle Jollein River Knit Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  14,99
 • Quick view

  Jollein Bliss Knit Kruikenzak

  Met de stijlvolle Jollein Bliss Knit Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  14,99
 • Quick view

  Jollein Spring Knit Kruikenzak

  Met de stijlvolle Jollein Spring Knit Kruikenzak geniet je kindje veilig van een kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.

  14,95

  13,49

4 Resultaten
Trustpilot