Juniorpark Exclusief Lattenbodems Kinderkamer

Op deze pagina tref je ons complete assortiment Juniorpark Exclusief lattenbodems voor de kinderkamer aan. Deze lattenbodems zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit en hebben vaak verstelbare onderdelen voor meer comfort. Vaak zijn de latten gebogen. Vrijwel elke Juniorpark Exclusief lattenbodem is geschikt voor elk type matras.

Lees meer...

Verstelbare lattenbodem van Juniorpark Exclusief

De middenzone van een lattenbodem van Juniorpark Exclusief is in veel gevallen verstelbaar. Daarnaast is de lattenbodem vaak dubbel geveerd zodat je bed nog lekkerder ligt. Soms is het hoofdeinde van de lattenbodem verstelbaar in meerdere posities, zodat je ook wat meer rechtop in bed kunt zitten of liggen. In de meeste gevallen zijn de latten van een Juniorpark Exclusief lattenbodem gemaakt van massief beukenhout. Deze lattenbodems van Juniorpark Exclusief kunnen meestal een groot gewicht aan. Meer informatie vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Over Juniorpark Exclusief

Bij Babypark kun je niet alleen terecht voor lattenbodems van Juniorpark Exclusief, maar ook voor comfortabele matrassen die voldoen aan specifieke wensen. Zo hebben wij meestal wel antiallergene matrassen van Juniorpark Exclusief in ons assortiment. Sommige van deze matrassen hebben een afneembare tijk met ‘Passerelle’ voor een extra goede vochtregulatie. Dankzij Passerelle wordt vocht extra goed opgenomen en wordt het vocht ook beter verdeeld over een grote oppervlakte, waardoor het sneller verdampt. Het is een aanrader om ook eens ons complete assortiment van Juniorpark Exclusief te bekijken! Juniorpark Exclusief lattenbodems en eventuele andere producten bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van een snelle levering op het moment dat jou het beste uitkomt. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een leverafspraak. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten. Verder profiteer je bij Babypark van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Juniorpark Exclusief Triflex Lattenbodem 90 x 200 cm

  De Juniorpark Exclusief Triflex Lattenbodem 90 x 200 cm is zeer comfortabel en voorzien van een verstelbare middenzone. De stevige lattenbodem bestaat uit 42 latten en zorgt voor optimale ondersteuning.

  142,-

  129,-

 • Quick view

  Juniorpark Exclusief Comfort Lattenbodem 120 x 200 cm

  De Juniorpark Exclusief Comfort Lattenbodem 120 x 200 cm is zeer comfortabel en voorzien van een verstelbare middenzone. De stevige lattenbodem bestaat uit 28 latten en zorgt voor optimale ondersteuning.

  132,-

  119,99

 • Quick view

  Lattenbodem Comfort 90 x 200 cm

  De Lattenbodem Comfort 90 x 200 cm zorgt ervoor dat het lichaam goed ondersteund wordt wat mede komt door de verstelbare midden-zone. De lattenbodem is te combineren met elk type matras.

  89,-

  79,99

 • Quick view

  Budget Lattenbodem Basic 90 x 200 cm

  De Budget Lattenbodem Basic 90 x 200 cm is een stevige lattenbodem, gemaakt van massief beukenhout. De latten zijn stug maar bieden ook voldoende comfort in combinatie met een matras.

  49,-

  44,95

 • Quick view

  Lattenbodem Comfort de Luxe 90 x 200 cm

  De Lattenbodem Comfort de Luxe 90 x 200 cm is gemaakt van massief beuken en is extra geveerd, wat zorgt voor extra slaapcomfort! Het kan worden gecombineerd met elk type matras.

  110,-

  99,99

5 Resultaten
Trustpilot