Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Lattenbodems

Woood lattenbodems kinderkamer

Om comfortabel te kunnen slapen, is een goede lattenbodem belangrijk. Op deze pagina vind je Woood lattenbodems voor een kinderbed of eenpersoonsbed. Deze lattenbodems kunnen vaak een hoog gewicht aan. Ons assortiment kan per keer weer anders zijn. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Woood lattenbodems. Een Woood lattenbodem voor een kinderbed of eenpersoonsbed is vaak gemaakt van naaldhout.

Lees meer...

Een goede kwaliteit Woood lattenbodem

Bij een Woood lattenbodem zijn de latjes in veel gevallen met behulp van een lint aan elkaar geniet. Een Woood lattenbodem voor een eenpersoonsbed bestaat vaak uit ongeveer achttien latten. In veel gevallen zitten de latten vast. Meestal is een Woood lattenbodem voor elk type matras te gebruiken. Een Woood lattenbodem is bedoeld voor een kinderbed óf voor een eenpersoonsbed. In de uitgebreide productbeschrijvingen bij de Woood lattenbodems op deze pagina, vind je ook informatie over de afmetingen. Elke Woood lattenbodem voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

Over Woood

Naast lattenbodems vind je in onze webshop kasten, bedden, bureaus, commodes en nachtkastjes van Woood. Met onze Woood meubels richt je met een gemak een hele kinderkamer in. Je kunt ook kiezen voor meubels van één serie, zodat alles mooi bij elkaar past. Woood meubels zijn kwalitatief goed. In meubels van Woood is vooral massief hout verwerkt, zoals FSC grenen en eiken. Onze Woood meubels zijn over het algemeen gemakkelijk zelfs te monteren. Jouw gewenste Woood lattenbodem voor een eenpersoonsbed of kinderbed bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Online shoppen heeft veel voordelen. Overal waar je bent, kun je op je gemak de lattenbodem uitkiezen die je nodig hebt. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten. Daarnaast profiteer je bij Babypark van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Oval loader