Een prachtig Koeka bedovertrek van Egyptisch katoen

 

Een trendy Koeka overtrek heeft een bijpassend sloop

Een dekbedovertrek nodig? Kijk eens bij de actuele aanbieding van Koeka bedovertrekken. Prachtige bedovertrekken met schitterende opdrukken. De bloemen op sommige overtrekken zijn geborduurd. Dit katoen is speciaal, het is zacht katoen uit Egypte. Een prettig materiaal om onder te slapen. Bestudeer ook eens welke andere dekbedovertrekken er zijn in onze webwinkel. Want veel van onze gerenommeerde merken op Babypark hebben modern bedtextiel voor de kinderkamer in hun aanbieding.

Lees meer...

 

Onder een dekbedovertrek van Koeka slaap je heerlijk

Een Koeka overtrekken hebben een exclusief dessin. De overtrekken hebben een instopstrook en een sloop in een bijpassend dessin als het bedovertrek. Op Babypark vind je ook mooi badtextiel en kindermeubels. Het loont de moeite om even de tijd te nemen in onze webwinkel rond te kijken. Bij Babypark kun je online bestellen wanneer je wilt, 24 uur per dag. Kom graag hier een schitterend bedovetrek kopen.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Vienna Dekbedovertrek Wieg 80 x 100 cm

  Het Koeka Vienna Wiegovertrek 80 x 100 cm is een stijlvol overtrek dat je goed kan combineren in de babykamer. Het overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en uitwasbaar in de wasmachine.
  49,95
 • Quick view

  Koeka Grainfield Dekbedovertrek Warm White 100 x 135 cm

  Het Koeka Grainfield Dekbedovertrek Warm White 100 x 135 cm is een stijlvol overtrek dat je goed kan combineren in de babykamer. Het overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met kussensloop.
  69,95
 • Quick view

  Koeka Moonsand Reiswieg Dekbedovertrek Oat 80 x 80 cm

  Het Koeka Moonsand Reiswieg Dekbedovertrek Oat 80 x 80 cm is een stijlvol overtrek dat je goed kan combineren in de kinderkamer. Het overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van een mooie print.
  49,95
 • Quick view

  Koeka Moonsand Dekbedovertrek Oat 100 x 135 cm

  Het Koeka Moonsand Dekbedovertrek Oat 100 x 135 cm is een stijlvol overtrek dat je goed kan combineren in de kinderkamer. Het overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met kussensloop.
  69,95
4 Resultaten
Trustpilot