Roommate feestartikelen

Roommate feestartikelen shop je eenvoudig bij Babypark. Je kunt je bestelling zowel online als in onze megastores plaatsen. Je shopt in beide gevallen van onze laagste prijsgarantie. De Roommate feestartikelen zijn uitermate geschikt als versiering bij een (verjaardags)feestje of themafeest, maar de artikelen komen ook tot zijn recht als decoratie voor de kinderkamer.

Lees meer...

Roommate vlaggenlijn voor de babykamer

De feestartikelen van Roommate bestaan grotendeels uit vilten vlaggenlijnen. De perfecte decoratie voor babykamers als je het ons vraagt! Met een vlaggenlijn vrolijk je in mum van tijd een muur of hoekje helemaal op. Een vlaggenlijn is eenvoudig te bevestigen zonder dat je gaten hoeft te boren. Ook leuk: hang een vlaggenlijn bij de commode. Je kindje zal het fantastisch vinden om naar te kijken als hij of zij op de commode ligt.

Roommate feestartikelen voor jouw thema- of verjaardagsfeest

De feestartikelen van Roommate zijn gemaakt van duurzaam materiaal zodat je er jarenlang plezier van hebt. Er zijn artikelen met een specifiek thema, maar bijvoorbeeld ook neutraal gekleurde vlaggenlijnen. Zo'n neutrale vlaggenlijn kun je in allerlei verschillende situaties gebruiken en komt altijd van pas. Heb jij jouw favoriet als gespot in ons Roommate assortiment? Bestel dan vandaag nog!

 

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Roommate Star Garland Vlaggenlijn

  De Roommate Star Garland Vlaggenlijn is een vrolijke slinger die je eenvoudig kan ophangen. De vlaggenlijn van Roommate is gemaakt van hoogwaardig materiaal en maar liefst 185 cm lang. Leuk te combineren.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Hip Hip Hurra Vlaggenlijn

  Met deze mooie Roommate Hip Hip Hurra Vlaggenlijn is het altijd feest! Gebruik de vlaggenlijn tijdens een feestje of als decoratie in de baby- of kinderkamer. De vlaggenlijn is 3 meter lang.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Kite Vlaggenlijn Multi Pastel

  De Roommate Kite Vlaggenlijn Multi Pastel is een vrolijke slinger die je eenvoudig kan ophangen. Aan de slinger hangen schattige strikjes in verschillende kleuren. De slinger is 185 cm lang en kan in de wasmachine.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Kite Vlaggenlijn Antracite

  Gebruik de Roommate Kite Vlaggenlijn Antracite als decoratie voor in de baby- of kinderkamer. De vlaggenlijn in de vorm van een vlieger is 1,8 m lang en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  27,-
4 Resultaten
Trustpilot