Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Letters

BamBam decoratie letters

 

Leuke letters om mee te spelen

Zodra kinderen een beetje de letters van het alfabet kunnen herkennen, vinden ze het vooral leuk om woorden te zoeken die beginnen met de letter van hun eigen naam. Daarom zijn de BamBam letters zo ontzettend leuk om de kamer van je zoontje of dochtertje mee te decoreren. Iedere BamBam letter is op een herkenbare wijze vormgegeven, zodat je kindje de letters goed kan benoemen en zijn of haar eigen naam wellicht al kan spellen voordat hij of zij naar de kleuterschool gaat.

Lees meer...

 

Creatief met letters

Wees creatief met de BamBam decoratie letters en maak bijvoorbeeld van de initialen van je kind een paar boekensteunen. Of plak de letters met dubbelzijdig tape of een goede lijm op de slaapkamerdeur of muur en spel hiermee de naam van je kindje. Heeft u twee kinderen en delen zij bijvoorbeeld een boekenkast of kledingkast met deurtjes? Plak dan de voorletters op de deur van elk kind. Laat uw fantasie de vrije loop!

 

Voordelig online kopen

Via Babypark.nl kun je alle BamBam letters (mits op voorraad) online aanschaffen. Bijvoorbeeld in de aanbieding met een ander BamBam product.

Lees minder...
Filteren
Pagina

1-36 van 43 producten 43 producten

Populariteit
Filteren
Pagina

1-36 van 43 producten 43 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader