Smallstuff overige decoratieartikelen

Smallstuff decoratieartikelen maken de babykamer of kinderkamer extra sfeervol. Een Smallstuff vlaggenlijntje laat de kamer van je kindje er extra vrolijk uitzien. Smallstuff vlaggenlijntjes zijn meestal gemaakt van katoen. Dankzij dit materiaal blijft het vlaggenlijntje lang mooi.

Lees meer...

Retro decoratie van Smallstuff

Smallstuff decoratieartikelen zien er vaak heel retro uit. Dit komt doordat veel Smallstuff decoratieartikelen voor de babykamer of kinderkamer gemaakt zijn van natuurlijke materialen als hout en katoen. Daarnaast is ook veel decoratie materiaal van Smallstuff gebreid of gehaakt. Verder kom je op veel decoratie materiaal van Smallstuff retro prints tegen.

Over Smallstuff

Smallstuff is een merk van speelgoed en accessoires voor kinderen. Alles is gemaakt met een liefde voor kleuren en hele speciale designs. De items zijn meestal verkrijgbaar in meerdere kleuren en zijn mooi met elkaar te combineren. Kinderen en hun creativiteit vormden een grote inspiratiebron voor de ontwerpers, evenals hun Scandinavische moeders die van zachte tinten en klassieke looks houden. Alle items van Smallstuff zijn heel goed met elkaar te combineren. Het is een aanrader om ook eens ons complete assortiment van Smallstuff te bekijken. De veiligheid van je kindje is natuurlijk heel belangrijk. Alle items van Smallstuff zijn gemaakt volgens de Europese veiligheidsnormen. Smallstuff decoratieartikelen voor de kinderkamer bestel je eenvoudig online via onze webshop. Bij ons profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Als wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen, doen wij de Smallstuff decoratieartikelen voor de kinderkamer meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Smallstuff Animal Vlaggenlijn

    De Smallstuff Animal Vlaggenlijn is een vrolijke kleurrijke slinger die je eenvoudig kan ophangen. Aan de slinger hangen vlaggetjes in verschillende kleuren en schattige dieren. De slinger is 240 cm lang.
    29,95
1 Resultaten
Trustpilot