Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Duo buggy

Ben je dubbel gezegend en ben je de trotse ouder van een tweeling, dan is een duo buggy een praktische keuze. Wij hebben dubbele buggy’s (in de breedte) van verschillende topmerken geschikt voor kinderen tot vier jaar. Sommige buggy duo wagentjes zijn zelfs direct na de geboorte te gebruiken maar het gros is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

Lees meer...

Buggy met verstelbare duo zit

In ons assortiment hebben wij verschillende buggy modellen met dubbel zitje. Soms is het mogelijk de buggy die dubbel is uitgevoerd per zitje te verstellen. Door verstelbare rugleuningen en hoofdsteunen pas je het zitje dan aan op het betreffende kindje. Zo kan ieder kind onafhankelijk van elkaar in de gewenste positie zitten of liggen. Soms is het frame ook te gebruiken om twee babyautostoeltjes op te zetten, praktisch voor een rit met de auto zodat je ze niet weer opnieuw in een nieuw zitje moet krijgen. Helemaal wanneer ze net liggen de slapen is dat natuurlijk vervelend. Ondanks dat het een buggy met dubbel zitje is, kan een duo buggy toch relatief compact zijn en eenmaal opgevouwen toch in de meeste kofferbakken vervoerd worden. In de meeste gevallen is het ook praktisch dat de kleding is uit te wassen. Sommige duo buggy’s worden ook geleverd met extra accessoires zoals een regenscherm.

Duo buggy bestellen

Zowel de duo buggy’s als verschillende accessoires zijn eenvoudig online te bestellen via Babypark. Is de buggy op voorraad en besteld voor 20:00 uur dan kan het dezelfde dag nog worden verstuurd. De buggy liever eerst eens uitgebreid testen? Dat kan op het testparcours in een van onze 10 megastores in Nederland.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Oval loader