4 Resultaten
 • Quick view Koelstra Simba T4 Twin

  Koelstra Simba T4 Twin

  Uit voorraad leverbaar
  199,-
 • Quick view Maxi-Cosi Dana For 2

  Maxi-Cosi Dana For 2

  Uit voorraad leverbaar
  449,-
 • Quick view Chicco Liteway Antracite

  Chicco Echo Twin Coal

  Uit voorraad leverbaar

  229,99

  149,-

 • Quick view Joie Aire Twin

  Joie Aire Twin

  Uit voorraad leverbaar
  199,-
4 Resultaten

Duo buggy

Ben je dubbel gezegend dan biedt de duo buggy een praktische keuze. Wij hebben dubbele buggy’s (in de breedte) van verschillende topmerken geschikt voor kinderen tot vier jaar. Sommige buggy duo wagentjes zijn zelfs direct na de geboorte te gebruiken maar het gros is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

Buggy met verstelbare duo zit

In ons assortiment hebben wij verschillende buggy modellen met dubbel zitje. Soms is het mogelijk de buggy die dubbel is uitgevoerd per zitje te verstellen. Door verstelbare rugleuningen en hoofdsteunen pas je het zitje dan aan op het betreffende kindje. Zo kan ieder kind onafhankelijk van elkaar in de gewenste positie zitten of liggen. Bij bijvoorbeeld de dubbele Dana for 2 buggy van Maxi-Cosi is het frame ook te gebruiken om twee babyautostoeltjes op te zetten, praktisch voor een rit met de auto zodat je ze niet weer opnieuw in een nieuw zitje moet krijgen. Helemaal wanneer ze net liggen de slapen is dat natuurlijk vervelend.

Ondanks dat het een buggy met dubbel zitje is, kan een duo buggy toch relatief compact zijn en eenmaal opgevouwen toch in de meeste kofferbakken vervoerd worden. In de meeste gevallen is het ook praktisch dat de kleding is uit te wassen. Sommige duo buggy’s worden ook geleverd met extra accessoires. Zo wordt de eerder genoemde Maxi-Cosi Dana For 2 Nomad geleverd met een XL boodschappenmand en regenhoes. Hele praktische accessoires die het dagelijkse gebruik van de buggy duo veraangenamen.

Duo buggy bestellen

Zowel de duo buggy’s als verschillende accessoires zijn eenvoudig online te bestellen via Babypark. Is de buggy op voorraad en besteld voor 20:00 uur dan kan het dezelfde dag nog via onze eigen bezorgdienst worden verstuurd. De buggy liever eerst eens voor een testrit nemen? Dat kan op het testparcours in een van onze 10 megastores in Nederland.