Houten kinderstoel van Stokke

Een bekende houten kinderstoel van Stokke is de Tripp Trapp. Deze kinderstoel kun je altijd passend maken, ongeacht je lengte. De Stokke Tripp Trapp is te gebruiken vanaf de geboorte tot en met de leeftijd van tachtig jaar. In de eerste periode na de geboorte maak je deze handige houten kinderstoel van Stokke passend met behulp van een Newborn set.

Lees meer...

Geschiedenis van de houten Stokke kinderstoel Tripp Trapp

De Stokke Tripp Trapp werd gelanceerd in 1972 en is dus een echte klassieker. Het is later uitgeroepen tot het beste verkochte meubelstuk in Noorwegen. De houten Stokke kinderstoel Tripp Trapp is ontworpen door de Noorse ontwerper Peter Opsvik. Hij kwam op het idee voor deze houten kinderstoel, toen zijn zoontje Tor uit zijn kinderstoel was gegroeid en hij nergens een geschikte stoel voor hem kon vinden. Op een gewone stoel kon Tor niet normaal aan de eettafel zitten. Zijn beentjes bungelden en de tafel was te hoog voor hem. Opstik ontwierp daarop een stoel die aan iedere eettafel past. Dankzij de verstelbare voetensteun, worden de voeten van elk kind goed ondersteund.

Over Stokke

Het Noorse meubelbedrijf Stokke is niet alleen bekend vanwege de Tripp Trapp, maar onder meer ook vanwege de kinderwagen Stokke Xplory. De Stokke Xplory was een van de eerste kinderwagens met een omkeerbaar zitje. Dankzij het omkeerbare zitje kun je onderweg oogcontact houden met je kindje. Dit verstevigt de band tussen ouder en kind. Dit is een belangrijk doel van Stokke: meubels maken die de band tussen ouder en kind bevorderen. Naast de Stokke Tripp Trapp, verkopen wij ook andere meubels van Stokke, evenals de bijpassende accessoires. Jouw gewenste houten kinderstoel van Stokke en eventuele andere producten van Stokke bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Stokke® Steps™ Kinderstoel White

  De Stokke® Steps™ Kinderstoel White is in combinatie met de bijhorende wipstoel en baby set een absolute aanwinst voor in huis. De praktische Stokke® Steps™ serie ziet er fantastisch uit en gaat jarenlang mee.

  195,-

  169,-

 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Oak Incl. Newborn Set™

  De Stokke® Tripp Trapp® Oak Incl. Newborn Set™ is vernieuwd. Met dit comfortabele zitje kan je kindje al vanaf de geboorte gezellig bij jullie aan tafel zitten. Het ergonomische zitje is verstelbaar in 2 standen.

  348,-

  329,-

 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Incl. Newborn Set™

  De Stokke® Tripp Trapp® Incl. Newborn Set™ is vernieuwd. Met dit comfortabele zitje kan je kindje al vanaf de geboorte gezellig bij jullie aan tafel zitten. Het ergonomische zitje is verstelbaar in 2 standen.

  308,-

  289,-

 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Kinderstoel

  De Stokke® Tripp Trapp® kinderstoel groeit mee met je kind. De zitting en voetensteun zijn zowel in hoogte als in diepte verstelbaar zodat je kindje altijd op de juiste hoogte zit om te eten, knutselen of een spelletje te doen.

  209,-

  199,-

 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Kinderstoel incl. Babyset™

  Van de Stokke® Tripp Trapp® Kinderstoel incl. Babyset™ heb je dagelijks veel plezier vanaf het moment dat je kindje kan zitten t/m de tienerjaren. Dankzij de verstelbare zitting en voetensteun zit je kindje altijd comfortabel.

  248,-

  219,-

 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Oak Kinderstoel

  De Stokke® Tripp Trapp® Oak Kinderstoel is gemaakt van duurzaam eikenhout. De kinderstoel is voorzien van een glanzende, beschermende laag waardoor krassen voorkomen worden en schoonmaken nog makkelijker wordt.

  Normale prijs: 229,-

  Special Price 228,-

6 Resultaten
Trustpilot