193 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9
 • Quick view

  Baby's Only Auto

  De Baby's Only Auto is leuk speelgoed voor je kindje en draagt bij aan de ontwikkeling. Door het stijlvolle design is de auto ook leuk als accessoire voor op de baby- of kinderkamer. Geschikt vanaf 6 maanden.
  12,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Speelwinkel

  Met de stijlvolle Cam Cam Copenhagen Speelwinkel kan je kindje zich urenlang vermaken. In het houten winkeltje komt de fantasie van je kindje tot leven en kan het allerlei producten uitstallen en verkopen.
  267,-
 • Quick view

  Jollein Houten Mobiel Houder

  Deze Jollein Houten Mobiel Houder is, in combinatie met een muziekmobiel, een stijlvolle toevoeging aan de baby- of kinderkamer. Je kunt de houder eenvoudig aan ieder box, wiegje of babybedjemonteren.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Sebra Wildlife Stapelbare Ringen

  De Sebra Wildlife Stapelbare Ringen is leerzaam speelgoed voor de allerkleinsten en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het speelgoed is geschikt vanaf de geboorte en iedere ring lijkt op een ander dier.

  56,-

  49,95

 • Quick view

  Sebra Houtbewerkingsbank

  Met de Sebra Houtbewerkingsbank kan de kleine klusser wel vooruit. De werkbank beschikt over allerlei onderdelen en biedt de mogelijkheid om te timmeren, zagen en wat te bouwen. Te gebruiken vanaf 3 jaar.
  179,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Play Tower Wit Gelakt / Greywash

  De LIFETIME Kidsrooms Play Tower Wit Gelakt / Greywash is een leuk speelgelegenheid om in de kinderkamer te hebben staan. Voorzien van een loopplank met touw om naar boven te komen. Biedt speelplezier voor jong en oud!
  800,-
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Blokkentrein

  Met de kleurrijke Little Dutch Sailors Bay Blokkentrein maakt je kindje de allerleukste treinritjes. Door de blokken in verschillende kleuren en vormen met elkaar te combineren ontstaan er nieuwe wagonnetjes.

  24,95

  21,19

 • Quick view

  Little Dutch Houten Zeilboot

  De Little Dutch Houten Zeilboot is leuk speelgoed voor je kindje. Door het stijlvolle design is de zeilboot ook leuk als accessoire voor de baby- of kinderkamer. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.
  7,95
 • Quick view

  Elodie Details Babgym Dark Brown

  De stijlvolle Elodie Details Babgym Dark Brown in de vorm van een huis draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Aan het frame kun je gemakkelijk de speeltjes ophangen. De speeltjes zijn los verkrijgbaar.
  59,-
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Blokkentrein

  Met de kleurrijke Little Dutch Flowers & Butterflies Blokkentrein maakt je kindje de allerleukste treinritjes. Door de blokken in verschillende kleuren en vormen te combineren ontstaan er nieuwe wagonnetjes.

  24,95

  22,49

 • Quick view

  Trixie Mr. Polar Bear Houten Kralenframe

  Het Trixie Mr. Polar Bear Houten Kralenframe mag niet ontbreken in de speelgoedverzameling van je kindje. De 2 verschillende activiteiten met kraaltjes en stapel-ringen dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  13,95
 • Quick view

  Smallstuff Automobile Transporteur

  Met de Smallstuff Automobile Transporteur kan je kindje heerlijk spelen. De transporteur beschikt over een vrolijk ontwerp met allerlei kleurtjes. De Automobile Transporteur is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,95
 • Quick view

  Kid's Concept Kleuren En Vormen Spel

  Het Kid's Concept Kleuren En Vormen Spel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het leuke spel bestaat uit een spelbord en 6 kaarten met verschillende kleuren en vormen. Geschikt vanaf 12 maanden.
  29,95
 • Quick view

  Kid's Concept Hub Tafelgrill

  Met de Kid's Concept Hub Tafelgrill kan je kindje de lekkerste gerechten maken. De tafelgrill bestaat uit veel verschillende onderdelen, waardoor je kindje alle fantasie kwijt kan bij het spelen met dit speelgoed.
  79,95
 • Quick view

  Kid's Concept Hub Stofzuiger

  Met de Kid's Concept Hub Stofzuiger kan je kindje helpen in het huishouden. De stijlvolle stofzuiger wordt geleverd inclusief magnetische vuilschuiven, welke echt opgezogen kunnen worden met de stofzuiger.
  59,95
 • Quick view

  Kid's Concept Hub Werkbank

  Met de Kid's Concept Hub Werkbank kan de kleine klusser wel vooruit. Omdat de stijlvolle werkbank beschikt over allerlei onderdelen biedt het de mogelijkheid om te timmeren, zagen, monteren en te repareren.
  159,95
 • Quick view

  Kid's Concept Houten Blokjes

  Het spelen met de Kid's Concept Houten Blokjes draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De stapeltoren is leuk en leerzaam speelgoed. Verder zijn de stijlvolle blokken gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  31,95
 • Quick view

  Bambam Bear Houten Stapeltoren

  Met deze Bambam Bear Houten Stapeltoren, bestaande uit vier onderdelen, zal je kindje zich prima vermaken. De stapeltoren is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  24,95
 • Quick view

  Qute Q-Snooze Wieg Scandinavian Grey / Hout Look Frame

  Deze stijlvolle Qute Q-Snooze Wieg Scandinavian Grey / Hout Look zorgt er voor dat je kindje heerlijk en comfortabel kan slapen! De wieg voldoet aan de veiligheidsnorm en kan vanaf de geboorte worden gebruikt.

  189,-

  149,-

 • Quick view

  Little Dutch Houten Gereedschapskist

  De Little Dutch Houten Gereedschapskist is leuk speelgoed voor de kleine klusser. Het wordt met allerlei spulletjes geleverd. Het is erg leuk voor kindjes vanaf 3 jaar oud. Het speelgoed voldoet aan de Europese Veiligheidseisen.

  21,95

  18,22

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Houten Blokken In Ton

  Met de Little Dutch Little Goose Houten Blokken In Ton komt de fantasie van je kindje tot leven. Door met de houten blokken te spelen wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd op een speelse manier.

  Normale prijs: 21,95

  Special Price 18,66

 • Quick view

  Little Dutch Houten Regenboog Stapeltoren

  De Little Dutch Houten Regenboog Stapeltoren bestaat uit 8 stukken die in en op elkaar kunnen worden gestapeld. Door met de gekleurde stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje verschillende vaardigheden.

  Normale prijs: 24,95

  Special Price 21,21

 • Quick view

  Little Dutch Ocean Houten Blokkentrein Blue

  Met de kleurrijke Little Dutch Ocean Houten Blokkentrein Blue maakt je kindje de allerleukste treinritjes. Door de blokken in verschillende kleuren en vormen te combineren ontstaan er nieuwe wagonnetjes.

  24,95

  21,21

 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Houten Blokkenkar Pink

  De Little Dutch Wild Flowers Houten Blokkenkar Pink helpt je kindje bij het zetten van de eerste stapjes. Daarnaast kan er met de blokken van alles gebouwd worden wat de motorische ontwikkeling bevorderd.

  59,95

  46,99

193 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9
Trustpilot