249 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11
 • Quick view

  Kid's Concept Edvin Houten Hamerspel

  De Kid's Concept Edvin Houten Hamerspel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Met het houten hamerspel zal je kindje eindeloos speelplezier beleven. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
  29,95
 • Quick view

  Trixie Mr. Fox Houten Kralenframe

  Het Trixie Mr. Fox Houten Kralenframe mag niet ontbreken in de speelgoedverzameling van je kindje. De 2 verschillende activiteiten met kraaltjes en stapel-ringen dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  13,95
 • Quick view

  Trixie Mrs. Rabbit Houten Stapeltoren

  De Trixie Mrs. Rabbit Houten Stapeltoren bestaat uit 5 ringen die je kindje op elkaar kan stapelen. Door met de wiebelende en kleurrijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  21,95
 • Quick view

  Trixie Houten Dierenauto Met Aanhangwagen

  Met de Trixie Houten Dierenauto Met Aanhangwagen maakt je kindje de leukste ritjes. Door de eindeloze mogelijkheden van dit speelgoed zal je kindje zich uren kunnen vermaken en zich spelenderwijs ontwikkelen.
  24,95
 • Quick view

  Trixie Houten Visspel

  Met dit vrolijke Trixie Houten Visspel kan je kindje heerlijk spelen en leren tegelijk! De 8 dierenvriendjes zijn voorzien van verschillende kleurtjes. Het spel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  19,95
 • Quick view

  Little Dutch Boormachine

  Met de Little Dutch Boormachine kan je kindje urenlang klussen. De boor wordt geleverd met 3 verschillende bitjes. Verder is de boormachine geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en gemaakt van veilig materiaal.

  14,95

  11,96

 • Quick view

  Little Dutch Gereedschapsriem

  Met de Little Dutch Gereedschapsriem kan je kindje urenlang klussen. De gordel wordt geleverd met allerlei spulletjes. Verder is de riem geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en gemaakt van veilig materiaal.

  21,95

  17,56

 • Quick view

  Little Dutch Houten Koffiehoek

  Met de Little Dutch Houten Koffiehoek komt de fantasie van je kindje helemaal tot leven. Bereid de lekkerste koffie, cappuccino of thee en serveer er wat lekkers bij. De koffiehoek is geschikt vanaf 3 jaar.

  49,95

  39,96

 • Quick view

  Little Dutch Houten Keuken Mint

  Met de stijlvolle Little Dutch Houten Keuken Mint wordt je kindje een echte keukenprinses. Het schattige keukentje is voorzien van een kookplaat, wasbak, kraantje, oven en wat leuke accessoires.

  119,95

  95,96

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Activiteitentafel

  Met de Little Dutch Sailors Bay Activiteitentafel kan je kindje zichzelf urenlang vermaken. De schattige activiteitentafel heeft 5 verschillende activiteiten die de fijne motoriek van je kindje stimuleren.
  69,95
 • Quick view

  Little Dutch Houten Truck Met Oplegger

  Met de Little Dutch Houten Truck Met Oplegger komt de fantasie van je kindje tot leven! De truck beschikt over een stevige oplegger die kan worden uitgeklapt en wordt geleverd met 4 gekleurde autootjes.
  21,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Activiteitentafel

  Met de Little Dutch Flowers & Butterflies Activiteitentafel kan je kindje zichzelf urenlang vermaken. De activiteitentafel heeft 5 verschillende activiteiten die de fijne motoriek van je kindje stimuleren.
  69,95
 • Quick view

  Little Dutch Houten Mini Werkbank

  Met de Little Dutch Houten Mini Werkbank kan de kleine klusser wel vooruit. Omdat de stijlvolle werkbank beschikt over allerlei onderdelen biedt het de mogelijkheid om te timmeren, zagen, monteren en te repareren.
  39,95
 • Quick view

  Little Dutch Houten Kassa

  Met de Little Dutch Houten Kassa kan je kindje zichzelf urenlang vermaken. De houten kassa heeft alle spulletjes die je kindje nodig heeft om een echte winkelier te zijn. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  18,95
 • Quick view

  Little Dutch Kappersset

  Met de Little Dutch Kappersset wordt je kindje een echte professionele kapper. De set is voorzien van verschillende losse accessoires en een verstelbare heupriem. Verder is de set geschikt vanaf 3 jaar.
  29,95
 • Quick view

  Little Dutch Mini Keuken

  Met de Little Dutch Mini Keuken wordt je kindje een echte keukenprins of prinses. De keuken is voorzien van een kookplaat, wasbak en verschillende losse accessoires. De keuken is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
  39,95
 • Quick view

  Nuuroo Otto Blokken Mix

  Met de leerzame Nuuroo Otto Blokken Mix komt de fantasie van je kindje tot leven. Door met de blokken met plaatjes en cijfers te spelen wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd op een speelse manier.
  42,-
 • Quick view

  Smallstuff Automobile Transporteur

  Met de Smallstuff Automobile Transporteur kan je kindje heerlijk spelen. De transporteur beschikt over een vrolijk ontwerp met allerlei kleurtjes. De Automobile Transporteur is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,95
 • Quick view

  Kid's Concept Kleuren En Vormen Spel

  Het Kid's Concept Kleuren En Vormen Spel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het leuke spel bestaat uit een spelbord en 6 kaarten met verschillende kleuren en vormen. Geschikt vanaf 12 maanden.

  24,95

  20,-

 • Quick view

  Kid's Concept Hub Tafelgrill

  Met de Kid's Concept Hub Tafelgrill kan je kindje de lekkerste gerechten maken. De tafelgrill bestaat uit veel verschillende onderdelen, waardoor je kindje alle fantasie kwijt kan bij het spelen met dit speelgoed.
  79,95
 • Quick view

  Kid's Concept Hub Stofzuiger

  Met de Kid's Concept Hub Stofzuiger kan je kindje helpen in het huishouden. De stijlvolle stofzuiger wordt geleverd inclusief magnetische vuilschuiven, welke echt opgezogen kunnen worden met de stofzuiger.
  59,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Blokkentrein

  Met de kleurrijke Little Dutch Flowers & Butterflies Blokkentrein maakt je kindje de allerleukste treinritjes. Door de blokken in verschillende kleuren en vormen te combineren ontstaan er nieuwe wagonnetjes.
  24,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Blokkentrein

  Met de kleurrijke Little Dutch Sailors Bay Blokkentrein maakt je kindje de allerleukste treinritjes. Door de blokken in verschillende kleuren en vormen met elkaar te combineren ontstaan er nieuwe wagonnetjes.
  24,95
 • Quick view

  Little Dutch Houten Weegschaal

  De Little Dutch Houten Weegschaal is een leuk item om te gebruiken als je kindje met de marktkraam of in de speelkeuken speelt. De weegschaal is geschikt vanaf 3 jaar en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  18,95
249 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11
Trustpilot