Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Inklapbare buggy van Koelstra

Zoek je een handige, inklapbare buggy die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt? Dan is een Koelstra buggy een goede optie. Een praktische inklapbare buggy van Koelstra is de Simba T4, voor kinderen van maximaal 4 jaar oud. Het high performance aluminium frame deze buggy weegt slechts 6,5 kg en is tegelijkertijd ook heel stevig. Het frame dus wel wat hebben. Verder geeft deze inklapbare buggy van Koelstra je meer dan genoeg mogelijkheden. Je kindje kan bijvoorbeeld in elke gewenste positie zitten. De rugleuning zet je in slaapstand, zitstand, of in één van de twee posities daartussen.

Lees meer...

Handige paraplubuggy

De praktische, inklapbare Koelstra buggy Simba T4 is lichtgewicht en heel gemakkelijk in gebruik. Je vouwt de Simba T4 op dezelfde manier in en uit als een paraplu. Vandaar dat deze buggy ook wel ‘paraplubuggy’ wordt genoemd. Eenmaal opgevouwen is de buggy zo klein, dat je ‘m heel eenvoudig meeneemt op de fiets.

Handige en veilige inklapbare Koelstra buggy

De kap met kijkraam van de Simba T4 is afneembaar. Voor extra bescherming tegen zon of wind, verleng je de kap van deze praktische, inklapbare Koelstra buggy. De UV-protectie stoffering stoot vuil en water af. Onderaan de zitting zit een handige boodschappenmand. En dan hebben we het nog niet gehad over de één hand bediening, de vering op de wielen en de transport- en veiligheidsvergrendeling. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een praktische opvouwbare buggy van Koelstra online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagst Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je niet teveel betaalt voor de paraplubuggy. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de opvouwbare buggy van Koelstra zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Geschikt als handbagage
Maximaal draaggewicht
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Koelstra Re-act Buggy
    Adviesprijs 0,-
  • Koelstra Gen Buggy
    Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader