Joolz Day Kinderwagen

 

Positive design...! De juiste houding en een optimale ondersteuning van het lichaam. Dat heeft bij Joolz prioriteit. Het stoeltje van kinderwagen Joolz Day heeft dan ook een hoge positie, zodat jij je niet teveel hoeft te bukken om je kind uit de wagen te tillen. Dat het stoeltje op tafelhoogte zit, maakt een tussenstop eenvoudig. Want terwijl jij aan tafel zit, houd je nog net zo gemakkelijk oogcontact met je kind. Daarnaast biedt de Joolz Day ook een groot comfort. In de ruime wieg met anti-allergeen matras zal de kleine heerlijk tot rust komen.

 

Joolz Day kinderwagen

 

De kinderwagen Joolz Day is comfortabel, zowel voor jou als voor je kindje. In de ruime, hoge wieg komt je kindje niets tekort. Dankzij de verstelbare duwbeugel loop je altijd heel prettig achter de wagen, hoe lang je ook bent.

 

Hoge stoelpositie

Til je je kindje uit de wagen, dan hoef je niet onnodig ver te bukken, want de stoel staat hoog op het frame. Dat heeft nog een voordeel. Gaat je kindje mee naar een restaurant, dan schuif je de kinderwagen gewoon aan tafel aan. Dat is voor je kindje wel zo prettig. Het zit dan op gelijke hoogte als de volwassenen.

 

Handige functies van de Joolz Day

De stoel van de Joolz Day kan twee kanten op staan: van je af of naar je toe. Plaats je de stoel naar je toe, dan zit het kind met het gezicht naar jou toe. Dat is wel zo leuk als je onderweg met je kindje wilt praten! Daarnaast beleef je veel plezier aan de verstelbare voetensteun, de vierwielvering en allerlei andere, handige functies.

 

Bekijk de Joolz Day Video

 

 

Benieuwd naar de andere kinderwagens van Joolz? Bekijk hier de Joolz Day Tailor en de Joolz Geo.