Nuna, Nuna Oxford

Joolz Geo² Kinderwagen

Ontdek de veelzijdige Joolz Geo² kinderwagen, perfect voor jullie familieavontuur! De kinderwagen is met de (apart verkrijgbare) uitbreidingsset uit te breiden tot duo of twin kinderwagen zodat je twee kindjes kunt vervoeren. Let's go!

Lees meer...

Joolz Earth, Joolz Studio of toch Joolz Quadro?

De Joolz Geo² kinderwagen is in drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, namelijk als Joolz Earth, Joolz Studio of Joolz Quadro. Iedere uitvoering heeft unieke eigenschappen. Welke is jouw favoriet? Ga je voor strakke rechte lijnen of ben je vooral fan van romantische stiksels? Van iedere uitvoering zijn verschillende kleuren verkrijgbaar zodat er altijd wel een Joolz Geo² kinderwagen is die bij jou in de smaak valt.

Ontdek alle praktische eigenschappen van de Joolz Geo² kinderwagen

De Joolz Geo² heeft een extreem grote, afneembare boodschappenmand. Ideaal als je er met je kindje op uit gaat! Bovendien is de kinderwagen heel soepel te besturen, ook als je de kinderwagen gebruikt in de duo of twin uitvoering.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Joolz Geo² Kinderwagen 2-in-1

  Met de Joolz Geo² Kinderwagen 2-in-1 breng jij je kindje(s) op de allermooiste plekken. De kinderwagen is uit te breiden tot duo of twin kinderwagen en biedt comfort, gebruiksgemak én bekroond Dutch design!
  1.049,-
 • Quick view

  Joolz Geo² Tailor Kinderwagen 2-in-1

  Met de Joolz Geo² Tailor Kinderwagen 2-in-1 genieten jij én je kindje van een comfortabele wandeling. De kinderwagen heeft stijlvolle details en handige eigenschappen. Zo heb je ieder dag plezier van Dutch Design!
  1.399,-
 • Quick view

  Joolz Geo² Earth Kinderwagen 2-in-1

  Met de Joolz Geo² Earth Kinderwagen 2-in-1 breng jij je kindje(s) op de allermooiste plekken. De kinderwagen is uit te breiden tot duo of twin kinderwagen en biedt comfort, gebruiksgemak én bekroond Dutch design!
  999,-
 • Quick view

  Joolz Geo² Duo / Twin Kinderwagen

  Met de Joolz Geo² Duo / Twin Kinderwagen breng jij je kindje(s) op de allermooiste plekken. De kinderwagen is te gebruiken als duo of twin kinderwagen en biedt comfort, gebruiksgemak én bekroond Dutch design!
  1.398,-
4 Resultaten