Avent
39 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Avent Ultra Soft Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks

  De praktische Avent Ultra Soft Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks is voorzien van een flexibel schild om huidirritatie te voorkomen. De orthodontische fopspenen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en BPA-vrij.
  9,99
 • Quick view

  Avent Zuigfles Natural 260 ml

  De Avent Zuigfles Natural 260 ml maakt flesvoeding voor je baby en jezelf natuurlijker. De fles heeft een inhoud van 260 ml en is makkelijk vast te houden. Verder is de fles gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  10,99
 • Quick view

  Avent Natural Speen 1-gaats 2 Stuks

  De Avent Natural Speen 1-gaats 2 Stuks past op alle Avent Natural flessen. De speen is ontwikkeld voor kinderen vanaf geboorte. Verder is de speen gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.
  7,49
 • Quick view

  Avent Natural Speen 2-gaats 2 Stuks

  De Avent Natural Speen 2-gaats 2 Stuks past op alle Avent Natural flessen. De speen is ontwikkeld voor kinderen vanaf geboorte. Verder is de speen gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.
  7,49
 • Quick view

  Avent Natural Speen 3-gaats 2 Stuks

  De Avent Natural Speen 3-gaats 2 Stuks past op alle Avent Natural flessen. De speen is ontwikkeld voor kinderen vanaf geboorte. Verder is de speen gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.
  7,49
 • Quick view

  Avent Natural Speen 4-gaats 2 Stuks

  De Avent Natural Speen 4-gaats 2 Stuks past op alle Avent Natural flessen. De speen is ontwikkeld voor kinderen vanaf geboorte. Verder is de speen gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.
  7,49
 • Quick view

  Avent Ultra Air Night Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks

  De Avent Ultra Air Night Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks licht op in het donker zodat je kindje deze makkelijk ziet en is BPA-vrij. Verder zijn de fopspenen gemaakt van hoogwaardig materiaal en smaak- en geurvrij.
  9,99
 • Quick view

  Avent Natural Speen Newborn Soft Flow 2 Stuks

  De Avent Natural Speen Newborn Soft Flow 2 Stuks past op de Avent Natural fles. De speen is ontwikkeld voor kinderen vanaf geboorte. Verder is de speen gemaakt van hoogwaardig materiaal. Wordt geleverd per 2 stuks.
  7,49
 • Quick view

  Avent Zuigfles Natural 260 ml 2 Stuks

  De Avent Zuigfles Natural 260 ml 2 Stuks maakt flesvoeding voor je baby en jezelf natuurlijker. De fles heeft een inhoud van 260 ml en is makkelijk vast te houden. De flessen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  17,99
 • Quick view

  Avent Tepelbeschermers Klein

  De Avent Tepelbeschermers Klein kunnen verlichting geven wanneer je last hebt van gevoelige tepels tijdens het geven van borstvoeding. De beschermers hebben een doorsnee van 15 mm en worden geleverd met opbergdoos.
  9,99
 • Quick view

  Avent Melkpoeder Dispenser Blauw

  De Avent Melkpoeder Dispenser Blauw is handig wanneer je onderweg bent met je kindje. In de dispenser past melkpoeder voor 3 voedingen. Vanuit de dispenser is het eenvoudig om de melkpoeder in de fles te krijgen.
  7,49
 • Quick view

  Avent Ultra Soft Air Fopspeen Boy 0-6 Mnd 2 Stuks

  De Avent Ultra Soft Air Fopspeen Boy 0-6 Mnd 2 Stuks is voorzien van extra grote luchtgaten om extra luchttoevoer te creëren. De orthodontische fopspenen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en BPA-vrij.
  8,49
 • Quick view

  Avent Natural Speen 3 Mnd

  De Avent Natural Speen 3 Mnd past op alle Avent Natural flessen. De speen is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 maanden. Verder is de speen gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.
  7,49
 • Quick view

  Avent Starterset Natural Blauw

  De Avent Starterset Natural Blauw is ideaal om in huis te hebben en bestaat uit 4 flessen een fopspeen en flessenborstel. Zo ben je vanaf de geboorte op alles voorbereid om je kindje flesvoeding te geven.
  44,99
 • Quick view

  Avent Anti-Colic Zuigfles 330 ml

  De Avent Anti-Colic Zuigfles 330 ml is ideaal om je kindje mee te voeden. Het flesje is eenvoudig vast te houden en beschikt over een geavanceerd anti-colic ventiel zodat je kindje minder last heeft van darmkrampjes.
  9,99
 • Quick view

  Avent Rietjesbeker 300 ml

  Deze Avent Rietjesbeker is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. Door het gebogen rietje wordt het drinken makkelijker. De beker is gemaakt van BPA-vrij materiaal en kan in de vaatwasser.
  10,99
 • Quick view

  Avent Droogrekje

  Met het Avent Droogrekje kan je babyflessen en -accessoires eenvoudig op laten drogen. Op het rek passen flessen van alle formaten tot 330 ml. Het overtollige water wordt opgevangen in een lekbak.
  22,99
 • Quick view

  Avent Rietjesbeker 200 ml

  Met de Avent Rietjesbeker kan je kindje zelfstandig leren drinken. Het drinken wordt makkelijker door het gebogen rietje en de zachte handvatten. De beker is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  10,99
 • Quick view

  Avent Starterset Pasgeborenen Classic+

  Een handige Avent starterset voor moeders die flesvoeding geven. De set wordt geleverd inclusief 4 Classic+ voedingsflessen (2x 125 ml, 2x 260ml), een fles- en speenborstel en een fopspeen.
  39,99
 • Quick view

  Avent Bewaarbekers 2 x 10 Stuks

  De Avent bewaarbekers zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal, waarin je de voeding van je kindje kunt bewaren. De set bestaat uit 10 bewaarbekers van 180 ml, 10 bewaarbekers van 240 ml, een lepeltje en 20 deksels.
  32,99
 • Quick view

  Avent Flessenborstel Met Speenreiniger

  Met de praktische Avent Flessenborstel Met Speenreiniger reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger.

  7,99

  6,99

 • Quick view

  Avent Ultra Air Night Fopspeen Girl 6-18 Mnd 2 Stuks

  De Avent Ultra Air Night Fopspeen Girl 6-18 Mnd 2 Stuks licht op in het donker zodat je kindje deze makkelijk ziet en is BPA-vrij. Verder zijn de fopspenen gemaakt van hoogwaardig materiaal en smaak- en geurvrij.
  9,99
 • Quick view

  Avent Ultra Air Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks

  De praktische Avent Ultra Air Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks is voorzien van extra grote luchtgaten om extra luchttoevoer te creëren. De orthodontische fopspenen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en BPA-vrij.
  8,49
 • Quick view

  Avent Ultra Air Fopspeen Boy 6-18 Mnd 2 Stuks

  De praktische Avent Ultra Air Fopspeen Boy 6-18 Mnd 2 Stuks is voorzien van extra grote luchtgaten om extra luchttoevoer te creëren. De orthodontische fopspenen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en BPA-vrij.
  8,49
39 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot