Britax Römer

De veiligheid van kinderen in het verkeer staat bij Britax Römer op nummer één. Al jaren is dit merk de trendsetter op het gebied van veilige autostoeltjes. Meerdere uitvindingen van Britax Römer beïnvloeden de hele markt. Vaak genoeg leidden deze zelfs tot nieuwe regelgeving binnen de branche. Een voorbeeld is Isofix, een systeem waarmee je autostoeltjes in de auto installeert. Britax Römer bedacht dit systeem samen met VW. Inmiddels is Isofix internationaal de norm voor de installatie van autostoeltjes. Daarnaast ontwikkelde Römer tal van details die je kind in de auto extra bescherming geven. Behalve autostoeltjes, brengt Britax Römer ook veilige en praktische kinderwagens en draagzakken op de markt.

Lees meer...

Veiligheidsdetails

In een Römer autostoeltje geniet je kind optimale bescherming. Diep gevoerde zijsteunen vangen in geval van een zijwaartse aanrijding zoveel mogelijk de klappen op. Bij een botsing bestaat het gevaar dat je kind met een klap naar voren valt. Daarom bedacht Römer speciale schouderkussens die deze voorwaartse beweging tegen gaan. Een anti-kantelsysteem drukt het autostoeltje bovendien zoveel mogelijk naar achteren.

Isofix en Top Tether

Met behulp van Isofix maak je heel gemakkelijk een autostoeltje in de auto vast. Voorwaarde is dat de auto Isofix-verankeringspunten heeft. De kans op een foute installatie is met Isofix veel kleiner dan bij installatie met behulp van een autogordel. Mocht de installatie niet correct zijn, dan lees je dit soms af aan een indicator. Het aanvullende verankeringspunt Top Tether zorgt voor een extra stevige installatie en voorkomt dat het autostoeltje naar voren kantelt.

Comfort en gebruiksgemak

De Britax Römer autostoeltjes hebben een comfortabele zitting met fijne, zachte bekleding. Vaak is de rugleuning verstelbaar in meerdere posities, waaronder slaapstand. Handige details als gordelhaken, geven je net wat meer gemak. De haken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten. De meeste Britax Römer autostoeltjes combineer je heel gemakkelijk met een Britax Römer kinderwagen. Dankzij de CLICK & GO®-adapters zet je een Britax Römer autostoeltje in een handomdraai op het kinderwagenframe. Je hoeft geen slapend kind uit de auto te tillen, maar plaatst gewoon het autostoeltje met kind en al op het frame. Bestel jouw Britax Römer autostoeltje, kinderwagen of draagzak vandaag nog online, dan heb je in de meeste gevallen jouw bestelling morgen al in huis. Dat is handig winkelen!

Lees minder...
54 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Römer Baby-Safe² i-Size Baby Autostoeltje Incl. Base

  Het Römer Baby-Safe² i-Size Baby Autostoeltje Incl. Base voor kinderen van 0-13 kg (0-15mnd) is veilig en gemakkelijk te installeren. De base is verstelbaar voor een vlakke en meest ergonomische houding.
  389,90
 • Quick view

  Römer Baby-Safe I-Size Baby Autostoeltje Incl. Base

  Het Römer Baby-Safe I-Size Baby Autostoeltje Incl. Base is een veilig en gemakkelijk te installeren autostoeltje voor kinderen van 0-13 kg (0-15mnd). De base is verstelbaar voor een vlakke en meest ergonomische houding.
  379,-
 • Quick view

  Römer Adventure Baby Autostoeltje Cosmos Black

  Het Römer Adventure Baby Autostoeltje Cosmos Black is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en groeit met je kind mee dankzij de verstelbare hoofdsteun.
  85,-
 • Quick view

  Römer Baby-Safe I-Size Baby Autostoeltje

  Het Römer Baby-Safe I-Size Baby Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 0-13 kg (0-15mnd). Het autostoeltje is comfortabel dankzij de zachte bekleding en is veilig door onder andere de verstelbare 5-punts gordel.
  168,07
 • Quick view

  Römer Kidfix II XP SICT Autostoeltje

  Het Römer Kidfix II XP SICT Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en biedt dankzij de XP-PAD technologie extra veiligheid bij een frontale botsing. De autostoel groeit perfect met je kindje mee.
  239,-
 • Quick view

  Römer Kidfix SL en Kidfix SL Sict Zomerhoes

  De Römer Kidfix SL en Kidfix SL Sict Zomerhoes dat geschikt is voor de Kidfix SL en Kidfix SL Sict autostoeltjes geeft je kindje comfort tijdens warme zomerdagen. De zomerhoes past perfect op het autostoeltje en is uitwasbaar op 60°C.
  36,-
 • Quick view

  Römer Advansafix Zomerhoes

  De Römer Advansafix Zomerhoes dat geschikt is voor de Advansafix autostoeltjes geeft je kindje comfort tijdens warme zomerdagen. De zomerhoes past perfect op het autostoeltje en is uitwasbaar op 60°C.
  35,90
 • Quick view

  Romer Zomerhoes Babysafe Plus Blauw/Grijs

  Deze zomerhoes is ideaal voor de Romer Babysafe Plus, zodat je kind tijdens de zomermaanden comfortabel kan zitten.
  36,-
 • Quick view

  Römer Baby-Safe Isofix Base

  Het Isofix systeem verbindt de base de Isofix bevestigingspunten in de auto. De base is geschikt voor de Römer Babysafe en Babysafe Plus.

  164,95

  154,90

 • Quick view

  Römer Advansafix III SICT Autostoeltje

  Het Römer Advansafix III SICT Autostoeltje wordt bevestigd met zowel Isofix als een Top Tether. De autostoel staat stevig en veilig en is geschikt voor kinderen van 9-36 kg (9 maanden tot 12 jaar).
  268,-
 • Quick view

  Römer Trifix² I-Size Reservebekleding

  Römer Trifix² I-Size Reservebekleding is ideaal als je de bekleding van de autostoel uit wilt wassen. De hoes geeft je autostoel een frisse, nieuwe look en is geschikt voor de Trifix² I-Size en de Trifix I-Size.
  60,-
 • Quick view

  Römer Max-Way Black Series Autostoeltje

  De Römer Max-Way Black Series is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot ongeveer 6 jaar. Let op! Voor deze autostoel raden wij u aan om één van onze 10 winkels te bezoeken voor een demonstratie en extra advies.
  269,-
 • Quick view

  Römer Baby-Safe² i-Size Baby Autostoeltje

  Het Römer Baby-Safe² i-Size Baby Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 0-13 kg (0-15mnd). Het autostoeltje is comfortabel dankzij de zachte bekleding en is veilig door onder andere de verstelbare 5-punts gordel.
  209,90
 • Quick view

  Römer King II / LS / ATS Zomerhoes

  De Römer zomerhoes dat geschikt is voor de King II, LS en ATS autostoeltje geeft je kindje comfort tijdens warme zomerdagen. De zomerhoes past perfect op het autostoeltje en is uitwasbaar op 60°C.
  36,-
 • Quick view

  Römer Zomerhoes Evolva 1-2-3 Plus Blauw

  De lichte, zachte badstoffen hoes van polykatoen absorbeert zeer goed en is daarom uitermate geschikt voor warm weer.
  36,-
 • Quick view

  Römer SAFEFIX plus Zomerhoes

  Deze zomerhoes is ideaal voor de Romer Safefix Plus / King Plus, zodat je kind tijdens de zomermaanden comfortabel kan zitten
  36,-
 • Quick view

  Römer Baby-Safe I-Size Zomerhoes

  De Römer Baby-Safe I-Size Zomerhoes absorbeert en beschermt de autostoel tegen vlekken. De zomerhoes van zacht badstof kan worden gewassen op 60° C en is geschikt voor het Römer Baby-Safe I-Size autostoeltje.
  36,-
 • Quick view

  Römer BABY-SAFE Belted Base

  Basis voor de Babysafe autostoel van Römer. De basis is eenvoudig te monteren met behulp van de autogordel.
  89,95
 • Quick view

  Römer Kidfix III Autostoelhoes Dark Grey

  De Römer Kidfix III Autostoelhoes Dark Grey is de ideale hoes om je autostoeltje schoon te houden. De autostoelhoes is gemaakt van hoogwaardige materialen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over gordelopeningen.
  40,90
 • Quick view

  Britax Römer Adapter Voor UPPAbaby

  Met de Britax Römer Adapter Voor UPPAbaby kun je met één klik een Römer Baby-Safe I-Size autostoeltje op het frame van jouw UPPAbaby kinderwagen bevestigen. Een handig en flexibel Click & Go reissysteem dus!
  31,-
 • Quick view

  Römer Keep Cool Thermohoes Groep 1

  De Römer Keep Cool Thermohoes houdt de huidtemperatuur van uw kleine passagier constant. Zo heeft uw kind het nooit te warm of te koud.
  45,-
 • Quick view

  Britax Römer B-AGILE Regenhoes

  Met de Britax Römer B-AGILE Regenhoes voor de Britax B-Agile kinderwagen bescherm je je kindje tegen wind en kou. Ook houdt de regenhoes de bekleding van de kinderwagen droog.
  25,-
 • Quick view

  Römer Baby-Safe I-Size Flex Base

  Met de Römer Baby-Safe I-Size Flex Base kun je je kindje veilig vervoeren in het Römer Baby-Safe I-Size Autostoeltje. De Flex Base is verstelbaar voor een vlakke en ergonomische houding voor je kindje.

  210,-

  199,-

 • Quick view

  Römer Fixing Tether

  Met de Römer Fixing Tether kun je de autostoel aan de vloer van de auto bevestigen. De fixing tether is onder andere geschikt voor de Römer Max-Way en vergroot de veiligheid van je kindje in de autostoel.
  36,-
54 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3