Bugaboo

Kinderwagens Bugaboo Bee⁵

De kinderwagens van Bugaboo zijn allemaal te vinden bij Babypark.nl. Ook de Bugaboo kinderwagens van de serie Bugaboo Bee⁵. De Bugaboo Bee⁵ kinderwagen is misschien wel iets voor jou, vooral wanneer je veel in stad of dorp wandelt. De Bugaboo Bee⁵ is er perfect op zijn plek en je kan er makkelijk mee manoeuvreren. Deze kinderwagen Bugaboo Bee⁵ is bovendien uit te breiden met een reiswieg voor pasgeboren baby's.  

Lees meer...

Mix & Match jouw Bugaboo Bee⁵ kinderwagen

Extra leuk aan de Bugaboo Bee⁵ is dat je deze kinderwagen helemaal kunt samenstellen naar jouw wensen. De Bugaboo Bee⁵ is, net als de rest van onze collectie kinderwagens, heel eenvoudig online te bestellen via onze website. Wil je de kinderwagen liever uitproberen voor je een keuze maakt? Dan ben je van harte welkom in één van onze tien megastores waar onze ervaren productspecialisten klaar staan om je te helpen.

Lees minder...
 
2 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Bee 5 Zonnekap

  Met een extra Bugaboo Bee 5 zonnekap kun je de look van je Bugaboo Bee 5 kinderwagen heel gemakkelijk aanpassen. Leuk bij een nieuw seizoen of wanneer je de kinderwagen voor een ander kindje wilt gaan gebruiken!
  89,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee 5 Wieldoppen

  Met de Bugaboo Bee 5 Wieldoppen creëer je heel eenvoudig een nieuwe en frisse look voor de wielen van jouw Bugaboo Bee 5 kinderwagen. De wieldoppen zijn gemakkelijk te bevestigen en weer los te klikken.
  59,95
2 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot