Bugaboo

 
6 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon 3 Plus Kinderwagen 2-in-1 Zwart

  Met de veelzijdige Bugaboo Cameleon 3 Plus Kinderwagen 2-in-1 Zwart kom je samen met je kindje overal waar je wilt zijn. Deze stijlvolle kinderwagen wordt geleverd met zowel een reiswieg als een zitje.

  999,-

  636,65

 • Quick view

  Bugaboo Cameleon 3 Plus Kinderwagen 2-in-1 Zwart / Zwart

  Met de veelzijdige Bugaboo Cameleon 3 Plus Kinderwagen 2-in-1 Zwart / Zwart kom je samen met je kindje overal waar je wilt zijn. De bjizonder praktische kinderwagen wordt geleverd met een reiswieg en zitje.
  779,-
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon 3 Adapter Comfort Meerijdplankje

  De Bugaboo adapter maakt het mogelijk om het meerijdplankje aan de Bugaboo Cameleon 3 kinderwagen vast te maken. Let op! Deze adapters zijn alleen geschikt voor het nieuwe model meerijdplankje (vanaf maart 2017).
  17,95
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon 3 Upgrade Set Lederen Look

  Met de Bugaboo upgrade set lederen look kan je de duw- en draagbeugel van je kinderwagen meer comfort geven. De set bestaat uit 3 onderdelen zodat je een complete en stijlvolle lederen look krijgt.
  49,95
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon 3 Autostoel Adapters

  Met de Bugaboo Cameleon 3 Maxi-Cosi Adapter kun je de baby autostoeltje van de meeste merken op het frame van jouw Bugaboo Cameleon 3 kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  54,95
 • Quick view

  Bugaboo Buffalo / Cameleon 3 / Donkey Muskietennet

  Dit Bugaboo Muskietennet beschermd je kindje tegen verschillende insecten. Vooral in het voorjaar en in de zomer is het muskietennet erg handig voor de Bugaboo Buffalo, Cameleon 3 en Donkey kinderwagen.
  24,95
6 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot