Bugaboo

 
7 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 2 Mono Kinderwagen Zwart 2-in-1

  De Bugaboo Donkey 2 Mono Kinderwagen Zwart 2-in-1 is geschikt voor verschillende terreinen. De Mineral edition kenmerkt zich door gemêleerde materialen met linnenlook voering.
  1.329,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 2 Wiegbekleding Track Limited Edition

  De Bugaboo Donkey 2 Wiegbekleding Track Limited Edition is een aanvulling op jouw Bugaboo Donkey 2. Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve wiegbekleding wilt hebben! Geschikt voor 1 wiegje.
  155,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 2 Duo Bekledingsset Track Limited Edition

  Met de Bugaboo Donkey 2 Duo Bekledingsset Track Limited Edition maak je van jouw Donkey 2 kinderwagen een opvallende limited edition in de Track uitvoering. Creëer in een handomdraai een geheel nieuwe look!
  253,90
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 2 Style Set Mineral Compleet

  De Bugaboo Donkey 2 Style Set Mineral Compleet is een aanvulling op jouw Bugaboo Donkey 2. Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve bekleding wilt hebben! De set bevat 7 onderdelen van de Bugaboo Donkey 2.
  499,85
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 2 Bagagemand Hoes

  De Bugaboo Donkey 2 Bagagemand Hoes sluit op een heel eenvoudige manier de Bugaboo Donkey 2 Bagagemand af. De hoes is verkrijgbaar in diverse kleuren en prints en maakt jouw Bugaboo Donkey 2 helemaal af.

  34,95

  32,99

 • Quick view

  Bugaboo High Performance Regenscherm Donkey 2 / Buffalo / Runner

  Het Bugaboo Donkey 2 / Buffalo / Runner High Performance Regenscherm is geschikt voor de Bugaboo Donkey 2, Buffalo en Runner kinderwagen. Het beschikt over een 180° reflecterende strip voor zichtbaarheid in het donker.
  74,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 2 Twin Adapter Britax Römer autostoel

  De Bugaboo Donkey 2 Twin Adapter Britax Römer autostoel maakt het mogelijk om een Römer Baby-Safe Plus SHR II® baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Bugaboo Donkey 2 kinderwagen.
  89,95
7 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot