Kidsmill

7 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Noud Babykamer Wit

  De meubels van de Kidsmill Noud Babykamer zijn stijlvol én praktisch. De deuren en lades duw je eenvoudig open dankzij het "push open" systeem. De moderne meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  1.043,-

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Noud Babybed Wit 70 x 140 cm

  Het stijlvolle Kidsmill Noud Babybed Wit 70 x 140 cm is een eyecatcher in élke babykamer. Het bedje voldoet aan de Europese veiligheidseisen en is perfect te combineren met de andere meubels uit de Noud serie.

  659,99

  599,-

 • Quick view

  Kidsmill Noud Bladvergroter Wit

  Met de stijlvolle Kidsmill Noud Bladvergroter Wit creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Kidsmill Noud Commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen en kan je meerdere spullen neerzetten.

  79,99

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Noud Babybed Wit 60 x 120 cm

  Het stijlvolle Kidsmill Noud Babybed Wit 60 x 120 cm is een eyecatcher in élke babykamer. Het bedje voldoet aan de Europese veiligheidseisen en is perfect te combineren met de andere meubels uit de Noud serie.

  569,99

  519,-

 • Quick view

  Kidsmill Noud Wandrek

  Het Kidsmill Noud Wandrek is een must-have wanneer je in het bezit bent van de Kidsmill Noud Commode. Het wandrek biedt extra ruimte voor bijvoorbeeld accessoires of verzorgingsproducten. Erg handig dus!

  79,99

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Noud Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Kidsmill Noud Kledingkast 2-Deurs Wit is stijlvol én praktisch. De kast is voorzien van het push open systeem, hierdoor kun je de deuren eenvoudig open duwen. De kast is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  739,99

  675,-

 • Quick view

  Kidsmill Noud Commode Wit

  De stijlvolle Kidsmill Noud Commode Wit is stijlvol én gebruiksvriendelijk. Zo is de commode voorzien van het "push open" systeem, hierdoor kun je de lades eenvoudig open duwen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  529,99

  479,-

7 Resultaten
Trustpilot