Overige producten Dr. Brown's

Op deze pagina vind je onder meer Dr. Brown’s tandenborstels voor je kindje. Een baby tandenborstel van dr. Brown’s is een uitstekende keus om je kindje mee te leren tandenpoetsen. Alle Dr. Brown’s producten zijn comfortabel in gebruik en zo gezond mogelijk voor je kindje. Deze producten zijn een echte aanrader. Lees meer...

Brown’s baby tandenborstel

Een baby tandenborstel van Dr. Brown’s is superzacht en hierdoor extra veilig voor baby’s eerste tandjes. Zo’n tandenborstel is ook heel fijn voor het tandvlees. Elke baby tandenborstel van Dr. Brown’s is zodanig gemaakt, dat deze bijdraagt aan een goede mondhygiëne van je kindje. Dankzij de comfortabele handgreep, kan je kindje een Dr. Brown’s tandenborstel goed vasthouden. De meeste Dr. Brown’s tandenborstels voor baby’s zien er heel vrolijk uit. Deze hebben bijvoorbeeld de vorm van een flamingo of giraffe. Hierdoor zal je kindje het extra leuk vinden om de tandjes te poetsen. Vaak kun je een dr. Brown’s tandenborstel bij het wegleggen rechtop zetten. Je hoeft deze dus niet per se neer te leggen. Dat komt de hygiëne ten goede, aangezien de borstel niets hoeft aan te raken.

Over Dr. Brown’s

Dr. Brown’s ontwikkelt innovatieve verzorgingsproducten voor baby’s. Naast dr. Brown’s tandenborstels verkopen wij onder meer dr. Brown’s flessen. Dankzij het Flow-ventielsysteem van deze flessen, zal je kindje de speen en de fles niet zomaar vacuüm zuigen. In een dr. Brown’s fles kan ook geen lucht komen, wat voorkomt dat je kindje last krijgt van buikkrampjes of boertjes of moet overgeven. Ook wordt ophoping van lucht in de oortjes van je kindje zoveel mogelijk voorkomen. Hierdoor heeft je kindje minder snel last van oorpijn. Bij Dr. Brown’s staan de veiligheid en de gezondheid van je kindje op nummer één. De flessen bevatten geen schadelijke stoffen, zoals PVC, lood of ftalaat. Daarnaast hebben de flessen een intern systeem dat de lucht in de fles vanzelf reinigt. Een dr. Brown’s baby tandenborstel en andere producten van dr. Brown’s zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Dr. Brown’s Vingertandborsteltje + Opbergdoosje

  Het Dr. Brown’s Vingertandborsteltje + Opbergdoosje wordt geleverd in een handig opbergdoosje. Het borsteltje schuift gemakkelijk om de vinger en zorgt dat de tandjes van je kindje zachtjes worden gereinigd.
  3,99
 • Quick view

  Dr. Brown’s Olifant Tandenborstel

  Met de Dr. Brown’s Olifant Tandenborstel kan je eenvoudig de tandjes van je kindje verzorgen. De borstel is voorzien van een vrolijk ontwerp en voorkomt dat je kindje last krijgt van tandplak en gaatjes.
 • Quick view

  Dr. Brown’s Flamingo Tandenborstel

  Met de Dr. Brown’s Flamingo Tandenborstel kan je eenvoudig de tandjes van je kindje verzorgen. De borstel is voorzien van een vrolijk ontwerp en voorkomt dat je kindje last krijgt van tandplak en gaatjes.
  6,99
 • Quick view

  Dr. Brown’s Krokodil Tandenborstel

  Met de Dr. Brown’s Krokodil Tandenborstel kan je eenvoudig de tandjes van je kindje verzorgen. De borstel is voorzien van een vrolijk ontwerp en voorkomt dat je kindje last krijgt van tandplak en gaatjes.
  6,99
4 Resultaten