HappyBear overige verzorgingsproducten

Met de wasbare luiers van HappyBear geef je jezelf en je kindje een stukje comfort. Deze duurzame luiers maak je niet dicht met behulp van een veiligheidsspeld, zoals je dat misschien gewend bent van vroeger. Een duurzame luier van HappyBear is net zo gemakkelijk in gebruik als een wegwerpluier. Kijk snel verder voor ons assortiment van HappyBear.

Lees meer...

Herbruikbare luiers en trainingsbroekjes van HappyBear

De herbruikbare luiers van HappyBear hebben in de meeste gevallen een klittenbandsluiting. Voor een gemakkelijke pasvorm kun je de luier groter of kleiner maken met behulp van drukknoopjes. Deze wasbare luiers hebben vaak ook dubbele lekgoten bij de beentjes. Dit zorgt ervoor dat de luier daar minder snel lekt. Voor de laatste fase naar de zindelijkheid is een HappyBear trainingsbroekje aan te raden. Dit broekje voelt minder comfortabel aan dan een luier, doordat je kind het sneller opmerkt wanneer het heeft geplast. Dankzij de stretchy stof is een Happy Bear trainingsbroekje lange tijd te gebruiken, vaak vanaf de leeftijd van 2 jaar tot ongeveer 4 jaar. HappyBear luiers en trainingsbroekjes zijn meestal uit te wassen op maximaal 60 graden.

Bamboe inlegvellen van HappyBear

Om ervoor te zorgen dat het trainingsbroekje van HappyBear meer urine opneemt, kun je het broekje gebruiken met een extra bamboe inlegvel van Happy Bear. Deze inlegvellen zijn meestal ook via deze pagina te bestellen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog HappyBear luiers, trainingsbroekjes of bijbehorende artikelen online via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde artikelen zo snel mogelijk in huis hebt. Indien wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de bestelde artikelen meestal direct op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  HappyBear Twiggy Oefenbroekje

  Het HappyBear Twiggy Oefenbroekje is ideaal voor het opvangen van kleine ongelukjes. Door de elastische stof is het oefenbroekje geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Voorzien van een stijlvolle print.
  11,99
 • Quick view

  HappyBear Savanna Wetbag

  De HappyBear Savanna Wetbag is waterdicht en voorzien van 2 aparte vakken die met een rits afsluitbaar zijn. Dankzij de aparte vakken kun je makkelijk schoon en vies van elkaar scheiden. Ideaal voor onderweg.

  13,99

  12,99

 • Quick view

  HappyBear Savanna Oefenbroekje

  Het HappyBear Savanna Oefenbroekje is ideaal voor het opvangen van kleine ongelukjes. Door de elastische stof is het oefenbroekje geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Voorzien van een stijlvolle print.
  11,99
 • Quick view

  HappyBear Twiggy All-In-One Luier

  Met deze handige HappyBear Twiggy All-In-One Luier kan je je kindje makkelijk en snel verschonen. De luier is geschikt vanaf de geboorte tot 15 kg en is makkelijk in maat te verstellen door de drukknopen.

  18,99

  15,95

 • Quick view

  HappyBear Blue Giraffe Wetbag

  De HappyBear Blue Giraffe Wetbag is waterdicht en voorzien van 2 aparte vakken die met een rits afsluitbaar zijn. Dankzij de aparte vakken kun je makkelijk schoon en vies van elkaar scheiden. Ideaal voor onderweg.

  13,99

  12,99

 • Quick view

  HappyBear Bamboe Booster Set 4 Stuks

  De HappyBear Bamboe Booster Set 4 Stuks bestaat uit 4 lagen en kan gecombineerd worden met een microvezel booster of meerdere bamboe boosters. Bamboe is duurzaam, antibacterieel en kan veel vocht absorberen.

  17,99

  14,99

 • Quick view

  HappyBear Roar Wetbag

  De HappyBear Roar Wetbag is waterdicht en voorzien van 2 aparte vakken die met een rits afsluitbaar zijn. Dankzij de aparte vakken kun je makkelijk schoon en vies van elkaar scheiden. Ideaal voor onderweg.
  13,99
 • Quick view

  HappyBear Microvezel Booster Set 4 Stuks

  De HappyBear Microvezel Booster Set 4 Stuks neemt veel vocht op. De booster is eenvoudig in gebruik en een echte musthave wanneer je kindje ouder wordt of hele nachten doorslaapt. Te combineren met andere boosters.
  11,99
 • Quick view

  HappyBear Botanical All-In-One Luier

  Met deze handige HappyBear Botanical All-In-One Luier kan je je kindje makkelijk en snel verschonen. De luier is geschikt vanaf de geboorte tot 15 kg en is makkelijk in maat te verstellen door de drukknopen.
  18,99
 • Quick view

  HappyBear Savanna All-In-One Luier

  Met deze handige HappyBear Savanna All-In-One Luier kan je je kindje makkelijk en snel verschonen. De luier is geschikt vanaf de geboorte tot 15 kg en is makkelijk in maat te verstellen door de drukknopen.

  18,99

  15,95

 • Quick view

  HappyBear Roar Oefenbroekje

  Het HappyBear Roar Oefenbroekje is ideaal voor het opvangen van kleine ongelukjes. Door de elastische stof is het oefenbroekje geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Voorzien van een stijlvolle print.
  11,99
 • Quick view

  HappyBear Botanical Wetbag

  De HappyBear Botanical Wetbag is waterdicht en voorzien van 2 aparte vakken die met een rits afsluitbaar zijn. Dankzij de aparte vakken kun je makkelijk schoon en vies van elkaar scheiden. Ideaal voor onderweg.
  13,99
 • Quick view

  HappyBear Roar All-In-One Luier

  Met deze handige HappyBear Roar All-In-One Luier kan je je kindje makkelijk en snel verschonen. De luier is geschikt vanaf de geboorte tot 15 kg en is makkelijk in maat te verstellen door de drukknopen.

  18,99

  15,95

 • Quick view

  HappyBear Oh Deer Wetbag

  De HappyBear Oh Deer Wetbag is waterdicht en voorzien van 2 aparte vakken die met een rits afsluitbaar zijn. Dankzij de aparte vakken kun je makkelijk schoon en vies van elkaar scheiden. Ideaal voor onderweg.

  13,99

  12,70

 • Quick view

  HappyBear Blue Giraffe All-In-One Luier

  Met deze handige HappyBear Blue Giraffe All-In-One Luier kan je je kindje makkelijk en snel verschonen. De luier is geschikt vanaf de geboorte tot 15 kg en is makkelijk in maat te verstellen door de drukknopen.

  18,99

  15,95

 • Quick view

  HappyBear Oh Deer All-In-One Luier

  Met deze handige HappyBear Oh Deer All-In-One Luier kan je je kindje makkelijk en snel verschonen. De luier is geschikt vanaf de geboorte tot 15 kg en is makkelijk in maat te verstellen door de drukknopen.

  18,99

  15,95

 • Quick view

  HappyBear Twiggy Wetbag

  De HappyBear Twiggy Wetbag is waterdicht en voorzien van 2 aparte vakken die met een rits afsluitbaar zijn. Dankzij de aparte vakken kun je makkelijk schoon en vies van elkaar scheiden. Ideaal voor onderweg.

  13,99

  12,99

 • Quick view

  HappyBear Bamboe Inlegvellen

  De HappyBear Bamboe Inlegvellen zijn ideaal voor het opvangen van ontlasting bij het gebruik van de wasbare luiers. De inlegvellen zijn biologisch afbreekbaar, chloorvrij en comfortabel voor je kindje.

  7,99

  5,95

 • Quick view

  HappyBear Charcoal Booster Set 4 Stuks

  De HappyBear Charcoal Booster Set 4 Stuks neemt veel vocht op en droogt snel. De booster is gemaakt van antibacterieel bamboe koolstof wat nare geurtjes vermindert. Ideaal wanneer je kindje ouder wordt.

  14,99

  12,99

19 Resultaten
Trustpilot