7 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Milde Haarlotion

  Met de Jollein Milde Haarlotion kan je de haartjes van je kindje heerlijk verzorgen. De lotion van Jollein is dermatologisch getest en kan op droog of nat haar worden gebruikt om het gemakkelijk door te kammen.
  8,95
 • Quick view

  Jollein Bodylotion

  Met de Jollein Bodylotion verwen je de huid van je kindje optimaal! De lotion is geschikt voor dagelijks gebruik en verzorgt ruwe plekjes op de huid. Verder is de verzorgende bodylotion dermatologisch getest.
  10,95
 • Quick view

  Jollein Bad En Douchefoam

  De Jollein Bad En Douchefoam is perfect voor huid en haar! De zachte schuim bevat geen huidonvriendelijke ingrediënten en door de anti-prik formule raken de oogjes niet geïrriteerd tijdens het badderen.
  8,95
 • Quick view

  Jollein Shampoo

  De Jollein Shampoo is perfect voor huid en haar! De verzorgende shampoo bevat geen huidonvriendelijke ingrediënten en door de anti-prik formule raken de oogjes niet geïrriteerd tijdens het badderen.
  8,95
 • Quick view

  Jollein Zachte Badolie

  Met de Jollein Zachte Badolie verwen je de huid van je kindje optimaal! De badolie is geschikt voor dagelijks gebruik en hydrateert huid optimaal. Verder is de verzorgende badolie dermatologisch getest.
  10,95
 • Quick view

  Jollein Gift Set Care

  In de Jollein Gift Set Care vindt je alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je kindje. De Gift Set van Jollein bestaat uit een heerlijke bad- en doucheschuim, verzorgende badolie en een houten bijtring.
  24,95
 • Quick view

  Jollein Rustgevende Huidolie

  Met de Jollein Rustgevende Huidolie verwen je de huid van je kindje optimaal! De huidolie is geschikt voor dagelijks gebruik en verhoogt de weerstand van de huid. Verder is de verzorgende huidolie dermatologisch getest.
  11,50
7 Resultaten