Smarthome

Op deze pagina vind je ons smarthome assortiment. Smarthome betekent dat je allerlei apparaten in huis met elkaar verbindt. Vervolgens kun je alles eenvoudig bedienen via één eenvoudige app op je telefoon. Super handig voor een babyfoon! Op deze pagina ontdek je dat er nog veel meer mogelijkheden zijn dan alleen een babyfoon welke op afstand te bedienen is met een app.

Lees meer...

Smarthome

Op deze pagina vind je ons assortiment met smarthome artikelen. Van babyfoon tot deurbel en van bewegingssensor tot lamp: je vindt het allemaal op deze pagina. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer informatie over een specifiek artikel. In de meeste gevallen is er ook een video met handige uitleg toegevoegd. Kom je er niet helemaal uit? We helpen je graag met een passend advies. Via 0488 488 888 zijn we zowel telefonisch als via WhatsApp bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores. We helpen je graag!

Shop smarthome apparatuur online

Online shoppen op Babypark.nl biedt veel voordelen. Wanneer het artikel voorradig is wordt In de meeste gevallen je bestelling dezelfde dag nog door ons verzonden. Daarnaast profiteer je van gratis verzending van je bestelling vanaf 20 euro en werken wij met een laagste prijsgarantie. Genoeg redenen dus om je smarthome artikelen online te bestellen op Babypark.nl!

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Videodeurbel

  Met de Nedis Wi-Fi Smart Videodeurbel ben je meteen op de hoogte als er iemand voor de deur staat. De videodeurbel stuurt een melding naar je smartphone waarna je de keuze kunt maken om een videogesprek te starten.
  89,99
 • Quick view

  Luvion Grand Elite 3 Connect Babyfoon

  De Luvion Grand Elite 3 Connect Babyfoon is een babyfoon voor de moderne ouder die zich aan iedere situatie aanpast. De babyfoon is te gebruiken met monitor of smartphone met behulp van een handige app.

  259,-

  219,-

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E14 Warm / Cold White

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E14 Warm / Cold White is een combinatie van klassiek design en slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs via Amazon Alexa of Google Home!
  14,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 A60 White

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 A60 is een combinatie van klassiek design en slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs met je stem via Amazon Alexa of Google Home!

  14,99

  12,49

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 ST64 5W

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 ST64 5W is een combinatie van klassiek design en slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en met je stem via Amazon Alexa of Google Home!
  17,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E27 Full Colour / Warm White

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E27 Full Colour / Warm White is een combinatie van klassiek en technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs met je stem via Amazon Alexa of Google Home!

  17,99

  14,99

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Waterdetector

  Met de Nedis Wi-Fi Smart Waterdetector ontvang je een melding op je telefoon wanneer er een waterlekkage wordt gesignaleerd. Ook wordt er een geluidssignaal geactiveerd. Zo kun je op tijd in actie komen!

  34,99

  27,95

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Outdoor IP-Camera Full HD

  De Nedis Wi-Fi Smart Outdoor IP-Camera Full HD wordt geactiveerd door geluid of beweging. Dankzij de Full HD-resolutie en nachtzichtmodus heb je scherp beeld. De camera is waterdicht en heeft een flexibel design.
  79,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Bewegingssensor

  Dankzij de Nedis Wi-Fi Smart Bewegingssensor kun je apparaten automatisch laten inschakelen als iemand de kamer binnenkomt. De sensor is eenvoudig te installeren en te bedienen via je telefoon of tablet.

  29,99

  22,95

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Plug Stroommeter Type F

  Met de Nedis Wi-Fi Smart Plug Stroommeter krijg je inzicht in welke apparaten veel stroom gebruiken. Je kunt zelfs apparaten bedienen via je smartphone en tablet. Zo is het mogelijk om een tijdschema in te stellen.
  24,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Stekkerdoos

  Dankzij de Nedis Wi-Fi Smart Stekkerdoos kun je drie apparaten op afstand bedienen via je telefoon. Zo kun je de apparaten uitschakelen of een tijdschema instellen. Dit werkt ook via Amazon Alexa en Google Home.

  49,99

  36,-

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Sirene Alarm of Gong

  De Nedis Wi-Fi Smart Sirene is te gebruiken als een alarm en deurbel die je eenvoudig kunt bedienen via je smartphone of tablet. De sirene beschikt over knipperende LED's, een bewegingssensor en acht geluiden.
  39,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E27 Warm - White

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E27 Warm White is een combinatie van klassiek design en slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs met je stem via Amazon Alexa of Google Home!

  17,99

  12,99

13 Resultaten
Trustpilot