Stokke’s eerste shop-in-shop concept in Nederland geopend

 

Hoewel Stokke® sinds haar introductie al zo’n 120 verkooppunten heeft in ons land, opende het merk nu de allereerste shop-in-shop die geheel voldoet aan haar flagshipstore concept in Nederland. In Babypark Heerlen kan men nu terecht voor de echte Stokke® experience. Een winkel die de bezoeker meeneemt in de Scandinavische lifestyle. Noorwegen anno 2017, want om de betrokkenheid van vaders te stimuleren, is de winkel voorzien van vele technische snufjes die het aankoopproces nog nét wat leuker maken. 

Eerste shop-in-shop in Babypark Heerlen

Bård Kvamme: “We hebben de afgelopen periode flink gebouwd aan onze zichtbaarheid in Azië. Scandinavisch design is met name in Noord Azië heel populair, dus het voelde natuurlijk om eerst daar een aantal eigen winkels te openen. Nu is het moment om ook in Europa een eigen gezicht te laten zien. In onze shop-in-shop in Heerlen nemen we mensen mee naar de herkomst van Stokke®, Noorwegen”. Adresgegevens...

Deskundig advies

Er veranderd heel wat in je leven als je zwanger bent. Bij deze unieke levensgebeurtenis is het belangrijk dat nieuwe gezinnen zo goed en deskundig mogelijk geholpen worden. Bij Babypark wordt je op een professionele manier geadviseerd door getrainde verkoopmedewerker. Om de kracht van het merk Stokke® optimaal over te brengen is er een zorgvuldige keuze gemaakt in de gebruikte materialen. Welkom in de wereld van Stokke®!

Welkom in de wereld van Stokke®!

In een shop in shop van maar liefst 84 vierkante meter wordt het complete Stokke® assortiment gepresenteerd.
In een inspirerende Scandinavische omgeving shop je jouw favoriete Stokke® producten.

Adresgegevens

Trustpilot