4moms rockaRoo

12 Resultaten
 • Quick view 4moms rockaRoo Plush

  4moms rockaRoo

  Uit voorraad leverbaar
  209,-
 • Quick view 4moms mamaRoo 4

  4moms mamaRoo 4

  Uit voorraad leverbaar
  289,-
 • Quick view Topmark Xavi Kinderstoel / Swing

  Topmark Xavi Kinderstoel / Swing

  Uit voorraad leverbaar
  189,-
12 Resultaten

Swings

 

Een swing is een schommelwieg waarin je kindje heerlijk tot rust komt. Dankzij de zachte schommelbewegingen ontspant je kindje. Je hoeft er niet raar van op te kijken als je kindje in de swing binnen de kortste keren naar dromenland vertrokken is...

 

Verschillende mogelijkheden

Sommige swings werken op batterijen, anderen schommelen vanzelf heen en weer. Er zijn zelfs swings verkrijgbaar die de mogelijkheid hebben om verschillende muziekjes af te spelen. Bovendien zijn alle swings voorzien van leuke speeltjes. Welk type swing past het beste bij jou en je kindje?

 

Gebruiksvriendelijk

Bijna alle swings zijn gemakkelijk in te klappen en mee te nemen. Neem je swing dus gerust mee op visite of naar je logeeradres of vakantiebestemming. Een swing biedt je kindje niet alleen schommel- en speelplezier, maar geeft jou ook de mogelijkheid om je even in alle rust te richten op je eigen bezigheden terwijl je je handen vrij hebt. Een win-win situatie dus!

 

Swing of wipstoel?

Op deze pagina zie je ons ruime assortiment swings. Ook kun je bij Babypark terecht voor een uitgebreide collectie wipstoelen. Door middel van de productbeschrijvingen met gedetailleerde informatie kom je er gemakkelijk achter welk product het beste bij jou én je kindje past.