Swings

Een swing is een schommelwieg waarin je kindje heerlijk tot rust komt. Dankzij de zachte schommelbewegingen ontspant je kindje. Je hoeft er niet raar van op te kijken als je kindje in de swing binnen de kortste keren naar dromenland vertrokken is...

Lees meer...

Verschillende mogelijkheden

Sommige swings werken op batterijen, anderen schommelen vanzelf heen en weer. Er zijn zelfs swings verkrijgbaar die de mogelijkheid hebben om verschillende muziekjes af te spelen. Bovendien zijn alle swings voorzien van leuke speeltjes. Welk type swing past het beste bij jou en je kindje?

Gebruiksvriendelijk

Bijna alle swings zijn gemakkelijk in te klappen en mee te nemen. Neem je swing dus gerust mee op visite of naar je logeeradres of vakantiebestemming. Een swing biedt je kindje niet alleen schommel- en speelplezier, maar geeft jou ook de mogelijkheid om je even in alle rust te richten op je eigen bezigheden terwijl je je handen vrij hebt. Een win-win situatie dus!

Swing of wipstoel?

Op deze pagina zie je ons ruime assortiment swings. Ook kun je bij Babypark terecht voor een uitgebreide collectie wipstoelen. Door middel van de productbeschrijvingen met gedetailleerde informatie kom je er gemakkelijk achter welk product het beste bij jou én je kindje past.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Nuna Leaf™ Grow Wipstoel

  De Nuna Leaf™ Grow Wipstoel is een stijlvol en praktisch wipstoeltje waarbij geen snoeren of batterijen nodig zijn. De wipstoel heeft 3 verschillende ligstanden en een rugleuning van ademend materiaal.
  225,-
 • Quick view

  Nuna Leaf™ Wipstoel

  In de Nuna Leaf™ Wipstoel komt je kindje volledig tot rust door de natuurlijke bewegingen. Het wipstoeltje is geschikt vanaf de geboorte tot 60 kg en beschikt over een 3-punts veiligheidsgordel.

  199,-

  159,-

 • Quick view

  Nuna Leaf™ Reversible Speelbeugel

  De Nuna Leaf™ Reversible Speelbeugel is het ideale speeltje om aan de Nuna Leaf™ wipstoel te bevestigen. De speelboog beschikt over 3 speeltjes die van de boog afgehaald kunnen worden om te reinigen.
  29,99
 • Quick view

  Nuna Leaf™ Curv Wipstoel

  De Nuna Leaf™ Curv Wipstoel beschikt over een unieke wiegende beweging (als een vallend blad) waardoor je kindje helemaal tot rust komt. De wipstoel is geschikt vanaf de geboorte tot 60 kg.

  229,-

  169,-

 • Quick view

  Nuna Leaf™ Curv Wipstoel + Speelboog Threaded

  De Nuna Leaf™ Curv Wipstoel + Speelboog Threaded beschikt over een unieke wiegende beweging (als een vallend blad) waardoor je kindje helemaal tot rust komt. De wipstoel is geschikt vanaf de geboorte tot 60 kg.
  249,-
 • Quick view

  Nuna Leaf™ Zonnekap Cinder

  Handige zonnekap + insectennet voor de LEAF Cinder. Je kind heeft nu geen last meer van de zon en de insecten blijven uit de buurt van je kind.
  29,99
 • Quick view

  Nuna Leaf™ Wind

  De Nuna Leaf™ Wind is een handige motor die jouw Nuna Leaf™ of Nuna Leaf™ Curv wipstoel continu laat schommelen, zo lang je maar wilt. Beschikt over zes verschillende snelheden.

  99,99

  79,-

 • Quick view

  4moms mamaRoo 4

  De 4moms mamaRoo 4 is een moderne wipstoel met 5 standen die situaties uit het dagelijks leven nabootsen. Hierdoor komt je kindje tot rust. De wipstoel is op afstand te bedienen met behulp van een app.
  299,-
 • Quick view

  4moms rockaRoo

  De 4moms rockaRoo bootst de beweging van een hobbelpaard na. De wipstoel is in 5 snelheden in te stellen en is voorzien van een MP3 aansluiting. De 4moms rockaRoo zorgt voor urenlang speelplezier.
  199,-
 • Quick view

  Joie Serina 2 in 1 Swing Petite City

  De Joie Serina 2 in 1 Swing Petite City is een wipstoel en een swing tegelijk. Dat is nog eens handig! Zo heb je altijd een fijne zit plaats voor je kindje. Deze gebruiksvriendelijke swing is voorzien van handige opties.
  189,-
 • Quick view

  Ingenuity Babyswing Power Adapt Portable Swing Braden

  De Ingenuity Babyswing Power Adapt Portable Swing Braden heeft 5 verschillende snelheden en wordt geleverd met speelboog. Daarnaast beschikt de swing over 8 melodieën en 3 natuurgeluiden die je kindje erg leuk zal vinden.

  159,99

  135,-

 • Quick view

  Childhome Wood Rock Swing

  De Childhome Wood Rock Swing schommelt van voor naar achter en van links naar rechts. Bovendien kan de schommelfunctie ook uitgezet worden en is het zitje verstelbaar zodat je kindje altijd comfortabel zit.
  119,-
 • Quick view

  Graco Lovin' Hug Swing Adorable

  De Graco Lovin’ Hug Swing Adorable is een veelzijdig stoeltje voor je kindje met 4 verschillende zitposities. De swing beweegt in 6 verschillende snelheden en is voorzien van 3 speeltjes en een afneembaar eetblad.
  119,-
 • Quick view

  Topmark Noa Swing Pink

  De Topmark Noa Swing Pink is geschikt voor kinderen tot 6 maanden (max. 9 kg) en heeft een comfortabel zitje. De swing heeft 12 melodieën, 5 verschillende volume niveaus en werkt op 5 verschillende snelheden.
  74,95
 • Quick view

  Babymoov Balancelle Swoon Bubble Swing Zinc

  De Babymoov Balancelle Swoon Bubble Swing Zinc schommelt met verschillende snelheden en wordt geleverd met een speelboog met speeltjes. Het comfortabele zitje van de swing is verstelbaar in 2 standen.

  129,90

  91,50

 • Quick view

  Graco Move With Me Swing Breton Stripe

  De Graco Move With Me Swing Breton Stripe voor kindjes vanaf geboorte is inklapbaar en kan eenvoudig verplaatst worden. De swing is voorzien van een trilfunctie, 10 muziekjes, 5 geluiden en een MP3 aansluiting.
  179,-
 • Quick view

  Topmark Xavi Swing Kinderstoel Pink

  De Topmark Xavi Swing Kinderstoel Pink is vanaf de geboorte tot max. 15 kg te gebruiken. De Topmark Xavi biedt veel verstelopties en kan zowel als swing en als kinderstoel gebruikt worden. Multifunctioneel dus!

  199,-

  149,-

 • Quick view

  Joie Serina 2 in 1 Swing In The Rain

  De Joie Serina 2 in 1 Swing In The Rain is een wipstoel en een swing tegelijk. Dat is nog eens handig! Zo heb je altijd een fijne zit plaats voor je kindje. Deze gebruiksvriendelijke swing is voorzien van handige opties.
  189,-
 • Quick view

  Babymoov Swoon Motion Swing Zinc

  De Babymoov Swoon Motion Swing Zinc is een moderne swing met tal van mogelijkheden. Zo kan de swing met behulp van een sensor vanzelf beginnen te schommelen op het moment dat je kindje huilt.

  219,90

  189,-

19 Resultaten