Vipack

Vipack Kids

Op deze pagina tref je onze Vipack Kids meubels aan. Al onze Vipack Kids meubels zijn stuk voor stuk stijlvol, comfortabel en van goede kwaliteit. Wij verkopen Vipack Kids meubels in allerlei kleuren en stijlen. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat!

Lees meer...

Losse meubels of een complete Vipack Kids kamer

Het is mogelijk om losse Vipack Kids meubels aan te schaffen. Zoek je nog een kast of een bed om de slaapkamer compleet te maken, dan is dat natuurlijk heel handig. Wil je een complete slaapkamer inrichten? Dan is het aan te raden om een complete Vipack Kids kamer aan te schaffen. Je hebt dan meteen alle meubels die je nodig hebt. Bovendien passen de meubels dan mooi bij elkaar.

Vipack Kids autobedden

Vaak hebben wij ook Vipack Kids bedden in de vorm van een raceauto of een prinsessenkoets in ons assortiment. De meeste kinderen vinden deze Vipack Kids bedden geweldig. In zo’n leuk bed wil je kind wel naar bed gaan. Bestel vandaag nog de Vipack Kids meubels van je wensen online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice.

Lees minder...
97 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Vipack Bonny Kajuitbed Orange

  Creëer je Vipack Bonny Kajuitbed Orange heeft een moderne vormgeving. Het kajuitbed is gemaakt van kwalitatief plaatmateriaal en eronder bevinden verschillende soorten opbergruimten wat erg praktisch is.
  420,-
 • Quick view

  Vipack Dallas Bedlade 90 x 200 cm

  De Vipack Dallas Bedlade 90 x 200 cm is een kwalitatief grenen bedlade wat als opberglade of extra bed kan functioneren. Het kan er eenvoudig onderuit geschoven worden en het kost weinig ruimte in de kamer.
  130,-
 • Quick view

  Vipack Casami Huisbed Wit 70 x 140 cm

  Het Vipack Casami Huisbed Wit 70 x 140 cm is een speels bed wat verschillende mogelijkheden biedt. Het is gemaakt van uitstekende kwaliteit. Het wordt geleverd inclusief lattenbodem en exclusief matras.
  292,-
 • Quick view

  Vipack Billy Nachtkastje

  Het Vipack Billy Nachtkastje is beschikt over twee opbergladen waarop ieder een handknop bevind. Onder het kastje zitten schuine poten die dezelfde kleur zijn met aan de onderkant een gouden gedeelte.
  146,-
 • Quick view

  Vipack London Bedlade 90 x 200 cm

  De Vipack London Bedlade 90 x 200 cm is een kwalitatief plaatmateriaal lade wat als opberglade of extra bed kan functioneren. Het kan er eenvoudig onderuit geschoven worden en het kost weinig ruimte in de kamer.
  168,-
 • Quick view

  Vipack London Boekenkast

  De Vipack London Boekenkast is een handige kast wat beschikt over veel opbergruimten. Vier legplanken worden bij deze boekenkast geleverd. Het tijdloze design kan bij iedere stijl gecombineerd worden.
  210,-
 • Quick view

  Vipack London Nachtkastje

  Het Vipack London Nachtkastje is een kwalitatief nachtkastje wat beschikt over twee opbergladen. Het is voorzien van beukenhouten handgrepen op iedere lade. Een praktisch meubel naast het bed van deze serie.
  158,-
 • Quick view

  Vipack London Ladekastje

  Het Vipack London Ladekastje is een handig kastje wat precies onder het bureau van deze serie past. Het kastje beschikt over twee opbergladen waarvan op de fronten lange handgrepen zitten in de kleur beuken.
  170,-
 • Quick view

  Vipack London Kledingkast 3-Deurs

  De Vipack London Kledingkast 3-Deurs is een kwalitatief MDF kledingkast met een praktische indeling. De roede en twee legplanken worden meegeleverd. De accenten in beukenkleur kenmerken de London serie.
  630,-
 • Quick view

  Vipack London Kledingkast 2-Deurs

  De Vipack London Kledingkast 2-Deurs is een kwalitatief MDF kledingkast met een praktische indeling. De roede en twee legplanken worden meegeleverd. De accenten in beukenkleur kenmerken de London serie.
  430,-
 • Quick view

  Vipack Dallas Huisbed Met Hekje 90 x 200 cm

  Het Vipack Dallas Huisbed Met Hekje 90 x 200 cm is een kwalitatief bed met daarboven een frame van een dak. Het is gemaakt van kwalitatief grenen en wordt met lattenbodem en zonder matras geleverd.
  272,-
 • Quick view

  Vipack Alice Metal Bedbank 90 x 200 cm

  Bent u op zoek naar een praktisch en romantisch bed voor je kindje in een sierlijke stijl? Dan is het Vipack Alice Metal Bedbank 90 x 200 cm wellicht wat voor u. Mooi afgewerkt en leuk voor zowel jongens als meisjes.
  240,-
 • Quick view

  Vipack Housebed Met Raampaneel Wit

  Het Vipack Housebed Met Raampaneel Wit is met een raampaneel en een dak met een opening een uniek bed. Het bed wordt geleverd exclusief een lattenbodem en matras. Een eigen plek voor ieder kind.
  386,-
 • Quick view

  Vipack Housebed Met Open Dak Wit

  Het Vipack Housebed Met Open Dak Wit is met een uitvalbeveiliging rondom en een dak met in het midden een opening een uniek bed. Het bed wordt geleverd exclusief een lattenbodem en matras. Een eigen plek voor ieder kind.
  416,-
 • Quick view

  Vipack Housebed Met Dak Compleet Wit

  Het Vipack Housebed Met Dak Compleet Wit is met een uitvalbeveiliging rondom en een volledig dak een uniek bed. Het bed wordt geleverd exclusief een lattenbodem en matras. Een eigen plek voor ieder kind.
  416,-
 • Quick view

  Vipack Kiddy Speelkoffer

  De Vipack Kiddy Speelkoffer is een praktisch meubel wat beschikt over voldoende opbergruimte. Bij de koffer worden twee plankjes meegeleverd waardoor er gelijke vakken gemaakt kunnen worden.
  99,-
 • Quick view

  Vipack London Bed 90 x 200 cm

  Het Vipack London Bed 90 x 200 cm is een kwalitatief MDF kinderbed met accenten in een beukenkleur. Het kinderbed wordt exclusief lattenbodem en matras geleverd. Het design van dit bed is zeer tijdloos.
  220,-
 • Quick view

  Vipack Pino Ladekastje Voor Halfhoogslaper

  De Vipack Pino Ladekastje Voor Halfhoogslaper is voorzien van vier opbergladen. Dit kastje past precies onder de halfhoogslaper van de Pino serie. Het is voorzien van een legplank. Een kwalitatief grenen kastje.
  262,-
 • Quick view

  Vipack Pino Kastje Voor Halfhoogslaper

  De Vipack Pino Kastje Voor Halfhoogslaper is voorzien van twee deuren. Dit kastje past precies onder de halfhoogslaper van de Pino serie. Het is voorzien van een legplank. Een kwalitatief grenen kastje.
  190,-
 • Quick view

  Vipack Pino Boekenkast

  De Vipack Pino Boekenkast is een kwalitatieve boekenkast wat precies onder de halfhoogslaper past van Pino serie. Het is voorzien van een legplank en gemaakt van 100% grenenhout. Een praktisch meubel.
  164,-
 • Quick view

  Vipack Alice Metal Bed

  Bent u op zoek naar een praktisch en stoer bedje voor je kindje in een industriële stijl? Dan is het Vipack Alice Metal Bed wellicht wat voor u. Mooi afgewerkt en leuk voor zowel jongens als meisjes.
  148,-
 • Quick view

  Vipack Rocky Schommelstoel

  De Vipack Rocky Schommelstoel is een kwalitatieve stoel in een vintage design en gemaakt van massief hout. Het kan neergezet worden in de babykamer, woonkamer maar ook onder de veranda kan het leuk staan.
  129,20
 • Quick view

  Vipack Amori Bed Wit 90 x 200 cm

  Het Vipack Amori Bed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed in een romantische look. Deze look wordt gekenmerkt door het hartje wat in het hoofdbord en voetenbord bevind. Een erg leuk bed voor meisjes.
  270,-
 • Quick view

  Vipack Amori Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Vipack Amori Kledingkast Wit 2-Deurs is een kwalitatieve kast in een romantische uitvoering. Het wordt geleverd inclusief twee legplanken en een hangroede. Een praktische kast in een leuke meidenkamer!
  718,-
97 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5