Vipack

Vipack Kids

Op deze pagina tref je onze Vipack Kids meubels aan. Al onze Vipack Kids meubels zijn stuk voor stuk stijlvol, comfortabel en van goede kwaliteit. Wij verkopen Vipack Kids meubels in allerlei kleuren en stijlen. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat!

Lees meer...

Losse meubels of een complete Vipack Kids kamer

Het is mogelijk om losse Vipack Kids meubels aan te schaffen. Zoek je nog een kast of een bed om de slaapkamer compleet te maken, dan is dat natuurlijk heel handig. Wil je een complete slaapkamer inrichten? Dan is het aan te raden om een complete Vipack Kids kamer aan te schaffen. Je hebt dan meteen alle meubels die je nodig hebt. Bovendien passen de meubels dan mooi bij elkaar.

Vipack Kids autobedden

Vaak hebben wij ook Vipack Kids bedden in de vorm van een raceauto of een prinsessenkoets in ons assortiment. De meeste kinderen vinden deze Vipack Kids bedden geweldig. In zo’n leuk bed wil je kind wel naar bed gaan. Bestel vandaag nog de Vipack Kids meubels van je wensen online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice.

Lees minder...
126 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Vipack Aline Bedlade 90 x 190 Cm Bruin

  Het Vipack Aline Bedlade 90 x 200 Cm Bruin beschikt over voldoende opbergruimte. Daarnaast kan de opberglade ook gebruikt worden als extra slaapplek. De lade is geschikt voor een matras van 90 x 190 cm.
  198,-
 • Quick view

  Vipack London Boekenkast

  De Vipack London Boekenkast is een handige kast wat beschikt over veel opbergruimten. Vier legplanken worden bij deze boekenkast geleverd. Het tijdloze design kan bij iedere stijl gecombineerd worden.
  257,-
 • Quick view

  Vipack Pet Shop Speelgordijn

  Met het Vipack Pet Shop Speelgordijn tover je het Vipack Pino halfhoogslaper gemakkelijk om in een vrolijk speelruimte voor je kindje! Je kan de drie gordijndelen eenvoudig aan het bed bevestigen dankzij het klittenband.
  66,-
 • Quick view

  Vipack Fire Truck Speelgordijn

  Met het Vipack Fire Truck Speelgordijn tover je het Vipack Pino halfhoogslaper gemakkelijk om in een vrolijk speelruimte voor je kindje! Je kan de drie gordijndelen eenvoudig aan het bed bevestigen dankzij het klittenband.
  66,-
 • Quick view

  Vipack Birdy Speelgordijn

  Met het Vipack Birdy Speelgordijn tover je het Vipack Pino halfhoogslaper gemakkelijk om in een vrolijk speelruimte voor je kindje! Je kan de drie gordijndelen eenvoudig aan het bed bevestigen dankzij het klittenband.
  77,-
 • Quick view

  Vipack Astro Speelgordijn

  Met het Vipack Astro Speelgordijn tover je het Vipack pino halfhoogslaper gemakkelijk om in een vrolijk speelruimte voor je kindje! Je kan de drie gordijndelen eenvoudig aan het bed bevestigen dankzij het klittenband.
  77,-
 • Quick view

  Vipack Kiddy Halfhoogslaper Wit

  De Vipack Kiddy Halfhoogslaper Wit kenmerkt zich aan het witte slaapgedeelte wat staat op een frame in een blanke kleur. Via een schuine trap is eenvoudig op het bed te komen. En bed met een Scandinavische touch.
  526,-
 • Quick view

  Vipack Kiddy Boekenkast Wit / Naturel

  De Vipack Kiddy Boekenkast Wit / Naturel is een taps toelopend meubel wat er uniek en speels uitziet. Het Scandinavisch meubel biedt opbergruimte voor verschillende spullen en bestaat uit vier opbergplanken.
  235,-
 • Quick view

  Vipack Princess Pinky Carbed Roze 90 x 200 cm

  Het Vipack Princess Pinky Carbed Roze 90 x 200 cm is een lekker zacht bed in de vorm van een romantische prinsessenbed. Iedere prinses zou hier heerlijk in kunnen wegdromen. Gemaakt van kwalitatief MDF materiaal.

  431,-

  372,60

 • Quick view

  Vipack Alice Metal Bedbank 90 x 200 cm

  Bent u op zoek naar een praktisch en romantisch bed voor je kindje in een sierlijke stijl? Dan is het Vipack Alice Metal Bedbank 90 x 200 cm wellicht wat voor u. Mooi afgewerkt en leuk voor zowel jongens als meisjes.
 • Quick view

  Vipack Casami Huisbed Wit 90 x 200 cm

  Het Vipack Casami Huisbed Wit 90 x 200 cm is een speels bed wat verschillende mogelijkheden biedt. Het is gemaakt van uitstekende kwaliteit. Het wordt geleverd inclusief lattenbodem en exclusief matras.
  387,-
 • Quick view

  Vipack Casami Huisbed Wit 70 x 140 cm

  Het Vipack Casami Huisbed Wit 70 x 140 cm is een speels bed wat verschillende mogelijkheden biedt. Het is gemaakt van uitstekende kwaliteit. Het wordt geleverd inclusief lattenbodem en exclusief matras.
  354,-
 • Quick view

  Vipack Housebed Met Raampaneel Wit

  Het Vipack Housebed Met Raampaneel Wit is met een raampaneel en een dak met een opening een uniek bed. Het bed wordt geleverd exclusief een lattenbodem en matras. Een eigen plek voor ieder kind.
  469,-
 • Quick view

  Vipack Housebed Met Open Dak Wit

  Het Vipack Housebed Met Open Dak Wit is met een uitvalbeveiliging rondom en een dak met in het midden een opening een uniek bed. Het bed wordt geleverd exclusief een lattenbodem en matras. Een eigen plek voor ieder kind.
  506,-
 • Quick view

  Vipack Housebed Met Dak Compleet Wit

  Het Vipack Housebed Met Dak Compleet Wit is met een uitvalbeveiliging rondom en een volledig dak een uniek bed. Het bed wordt geleverd exclusief een lattenbodem en matras. Een eigen plek voor ieder kind.
  506,-
 • Quick view

  Vipack Kiddy Speelkoffer

  De Vipack Kiddy Speelkoffer is een praktisch meubel wat beschikt over voldoende opbergruimte. Bij de koffer worden twee plankjes meegeleverd waardoor er gelijke vakken gemaakt kunnen worden.
 • Quick view

  Vipack London Bed 90 x 200 cm

  Het Vipack London Bed 90 x 200 cm is een kwalitatief MDF kinderbed met accenten in een beukenkleur. Het kinderbed wordt exclusief lattenbodem en matras geleverd. Het design van dit bed is zeer tijdloos.
  273,-
 • Quick view

  Vipack Pino Legplankje

  De Vipack Pino Legplankje is een handig hangplankje wat aan de hoogslaper of halfhoogslaper gehangen kan worden. Het beschikt over twee ophangbeugels waardoor het stevig hangt. Gemaakt van grenen.
 • Quick view

  Vipack Pino Ladekastje Voor Halfhoogslaper

  De Vipack Pino Ladekastje Voor Halfhoogslaper is voorzien van vier opbergladen. Dit kastje past precies onder de halfhoogslaper van de Pino serie. Het is voorzien van een legplank. Een kwalitatief grenen kastje.
 • Quick view

  Vipack Pino Kastje Voor Halfhoogslaper

  De Vipack Pino Kastje Voor Halfhoogslaper is voorzien van twee deuren. Dit kastje past precies onder de halfhoogslaper van de Pino serie. Het is voorzien van een legplank. Een kwalitatief grenen kastje.
 • Quick view

  Vipack Rocky Schommelstoel

  De Vipack Rocky Schommelstoel is een kwalitatieve stoel in een vintage design en gemaakt van massief hout. Het kan neergezet worden in de babykamer, woonkamer maar ook onder de veranda kan het leuk staan.
 • Quick view

  Vipack Lara Wandplank Wit 2 Stuks

  Met de Vipack Lara Wandplank Wit 2 Stuks creëer je extra opbergruimte in de kinderkamer. Door de eenvoudige montage kunnen ze snel worden opgehangen. De planken zijn gemaakt van kwalitatief MDF.
  154,-
 • Quick view

  Vipack Erik Bureau Wit

  Het Vipack Erik Bureau Wit is een kwalitatief MDF met grenen bureau wat beschikt over een opbergkastje onder het bureaublad. De deur van dit kastje beschikt over soft-closing. Het is een handig meubel in de kinderkamer.
  484,-
 • Quick view

  Vipack Erik Boekenkast Wit

  De Vipack Erik Boekenkast Wit is een kwalitatieve kast wat beschikt over vier opbergvakken met daaronder een opberglade. Het is een praktische kast en biedt extra opbergruimte in de kinderkamer.
  475,-
126 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Trustpilot