5 Resultaten
 • Quick view

  Luma Tropical Island Verzorgingsmand

  Met deze Luma Tropical Island Verzorgingsmand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
  14,99
 • Quick view

  Luma Sunset Shapes Verzorgingsmand

  Met deze Luma Sunset Shapes Verzorgingsmand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. De mand is gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
  14,99
 • Quick view

  Luma Bow Deco Verzorgingsmand

  Met deze Luma Bow Deco Verzorgingsmand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. De verzorgingsmand is gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
  14,99
 • Quick view

  Luma Multi Lines Verzorgingsmand

  Met deze Luma Multi Lines Verzorgingsmand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. De mand is gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
  17,99
 • Quick view

  Luma Half Moon Verzorgingsmand

  Met deze Luma Half Moon Verzorgingsmand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. De mand is gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
  17,99
5 Resultaten
Trustpilot