Babymoov thermometers

Een thermometer is een onmisbaar onderdeel van de baby-uitzet. Wij verkopen zowel Babymoov badthermometers als Babymoov thermometer voor het meten van de lichaamstemperatuur. Beide Babymoov thermometers zitten meestal ook in een Babymoov verzorgingsset. Lees meer...

Babymoov badthermometers

Wij verkopen vaak ook losse Babymoov thermometers voor het badwater. Sommige Babymoov badthermometers waarschuwen je als het water te warm wordt. Is het badwater 37°C, dan verschijnt er een groene kleur op deze Babymoov thermometer. Loopt de temperatuur op tot 39°C, dan kleurt de Babymoov thermometer roze. Je ziet het dus meteen als het water te warm wordt.

Over Babymoov

Babymoov is een merk van baby uitrusting en huishoudelijke apparaten. De producten worden in nauwe samenwerking met moeders ontworpen. Babymoov speelt steeds weer in op hun veranderende wensen. Bestel vandaag nog een Babymoov thermometer online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice!Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Babymoov Aqua Verzorgingsset Smokey

  Met de Babymoov Aqua Verzorgingsset Smokey heb je alles in huis voor de verzorging van je kindje. Inclusief: thermometer, neusreiniger, schaartje, nagelknipper, vijl, badthermometer, borstel, bijtring en gummy stick.

  37,50

  29,90

 • Quick view

  Babymoov Aqua Verzorgingsset Peach

  Met de Babymoov Aqua Verzorgingsset Peach heb je alles in huis voor de verzorging van je kindje. Inclusief: thermometer, neusreiniger, schaartje, nagelknipper, vijl, badthermometer, borstel, bijtring en gummy stick.

  37,50

  29,90

2 Resultaten
Trustpilot