KipKep Verschoningsmatje

Dankzij de KipKep verschoningsmatjes doe je je baby heel eenvoudig een nieuwe luier om. Het maakt niet uit waar je bent. Je vindt altijd wel ergens een plekje waar je je baby op het verschoningsmatje kunt neerleggen.

Lees meer...

Voor thuis of onderweg

De KipKep verschoningsmatjes maken het reizen met je baby een stuk eenvoudiger. Je neemt het matje opgevouwen mee in je tas. Klittenband of een drukknopje houdt het pakketje bij elkaar. Het matje weegt bijna niets en is heel compact. Niet alleen buiten de deur, maar ook thuis is een verschoningsmatje ideaal. Eigenlijk is het een onmisbaar onderdeel van de babyuitzet.

Gebruiksvriendelijkheid

Soms is een matje aan beide kanten te gebruiken. Je kiest gewoon zelf welke kant je het liefst gebruikt. De meeste KipKep verschoningsmatjes was je heel gemakkelijk uit in de wasmachine.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  KipKep Napper Teddy Verschoonmatje

  Het KipKep Napper Teddy Verschoonmatje, gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is gemakkelijk uitwasbaar en niet geschikt voor de droger.

  17,95

  16,-

 • Quick view

  KipKep Napper Teddy Verschoonmatje + Luieretui

  Met het KipKep Napper Teddy Verschoonmatje + Luieretui kun je jouw kindje overal en snel verschonen. In het opgevouwen verschoonmatje past precies de Napper Luieretui, dat is handig voor in je tas!
  28,95
 • Quick view

  KipKep Napper Verschoonmatje + Luieretui

  Met het KipKep Napper Verschoonmatje + Luieretui kun je jouw kindje overal en snel verschonen. In het opgevouwen verschoonmatje past precies de Napper Luieretui, dat is handig voor in je tas!
  25,95
 • Quick view

  KipKep Napper Verschoonmatje

  Het KipKep Napper Verschoonmatje gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal en snel te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is gemakkelijk uitwasbaar en niet geschikt voor de droger.
4 Resultaten
Trustpilot